maanantai 19. joulukuuta 2016

Joulun odotusta ja pennun kasvua

Triokuvat viikonlopulta
Joulu lähestyy, mutta eipä ole täälläpäin ainakaan kovin jouluset ulkoilukelit, kuten kuvista näkyy. 

Raichu tutkailemassa maastoja 18.12.2017
Harrastusrintamalla ei juurikaan tapahdu nyt mitään, vaan Stella viettää talvilomaansa agilitysta. Myös Raichun iltahepulit ovat vähentyneet, kun se on päässyt asiallisemmille lenkeille ulos. Uni maistuu ja välillä myös shelttiasento jo luonnistuu. Tästä ei kuitenkaan vielä kuvatodistetta. 
Stella näyttää sheltti-asennosta mallia...
Kasvua on myös kuluneen viikon aikana tapahtunut ja nyt Raichu alkaa näyttää jo sheltiltä <3 
Omaan silmään tuo poju komistuu päivä päivältä. Keskiviikkona tuli ikää 13 viikkoa eli tasan 3 kuukautta. Painoa oman kotivaa'an mukaan 3,6kg (edeltävä viikko kotona 3,3kg) ja säkäkorkeus kotimittauksella 29cm (+1cm). Ennusteet edelleen medikorkeudessa, mutta katsotaan miten kasvu edistyy tulevien viikkojen aikana :) 

Raichu 14.12.2016/ 3kk
 Sisäsiisteyshommat sujuu myös hienosti ja myös kylässä ollessa asiat hoituu ulos. Kotona osaa jo mukavasti pyytää ulos tarvittaessa eikä vahinkoja satu kuin muutamia päivän aikana, jos sitäkään.

Pääsiskö ulos? T. Raipe 

Lomaillessa agilitysta on hyvä suunnitella tulevaa ja siihen liittyen hankin minulle ja koirille jo ennakkoon yhden joululahjan! Kyllä, tämän laitteen avulla pääsen kokeilemaan uudella tavalla kouluttamista ja uusien juttujen treenaamista. Olen innoissani tulevista koulutusprojekteista, joita luvassa ensi vuodelle. Agility ja uuden oppiminen on vaan niin hauskaa!

Tämän joulun ykkösjoululahja: Treat & Train -laite

Viikonloppuna innostuin vääntämään vähän shelttipipareita... Tarkemmin ottaen noin 150 kappaletta. Hups! Ei tullut ihan jokaisesta valioyksilöitä, mutta niistä joista tuli, saivat päällensä asianmukaiset koristelut, kuten alla olevista kuvista näkyy. Mukavaa joulun odotusta kaikille lukijoille <3


2 kommenttia:

  1. Hei jee! Mistä ostit ton Treat & Trainin, mä tässä koitan vähän hintavertailla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita löytyy ihan tilaamalla. Vastaan hieman myöhässä, joten olet varmaankin jo oman laitteesi löytänyt :D Siis mun blogger ei ole ilmottanut mulle uusista kommenteista ja vasta äsken löysin ison kasan julkaisemattomia kommenttej joita nyt plärään läpi. Anteeksi! Treeni-iloa sinne :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)