sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Kisavuoden aloitus ja Taikapennin kasvattitapaaminen


Eilen lähdettiin sulattelemaan kinkkuja TSAU:n tammikisoihin kolmen radan verran. Äitikin pääsi Porista asti katsomaan pitkästä aikaa meidän menoa livenä. Molemmilta agiradoilta Stellalle voittonollat ja hyppyradalta HYL laiskan ohjauksen takia. Teknisesti ihan onnistuneet radat, vaikka oma silmä löytää aina parannettavaa ;) Vauhdillisesti ei sitä parasta luokkaa. Stellalle on kertynyt jonkin verran ylipainoa (+0,7kg), jota nyt kovasti koitetaan saada pois. Ravilenkkejä täytyisi toteuttaa järjestelmällisemmin ja taskusta namien antamista pitäisi vähentää... Onneksi saatiin ensi viikolle peruutusaika fyssarille, joten uskon senkin auttavan tuohon liikkumiseen. 
Kisaseura <3
Tässä vielä Stellan voittonollat eiliseltä. Meno parani hieman viimeisellä radalla ja omiin ohjausvalintoihin olen tyytyväinen. Hienosäätö-kohtia vain :)


Päätin myös kokeilla taas vaihteeksi koirien lisäravinteita, jos ne vaikka auttaisivat Stellan juomisongelmaan ja palautumiseen suorituksesta. Neiti on aina ollut huono juomaan treeneissä ja kisapaikalla. Tällä hetkellä ei ole ollut käytössä myöskään mitään nivelainetta, joten sitä varten myös gelatine-purkki. Katsotaan onko näistä apua :)

Uudet lisäravinteet
Raichu 4kk, 32cm/4,8kg


Eilen Raichu täytti täydet 4kk! Korkeutta virallisen mittatikun mukaan tänään 32cm ja painoa kotipuntarin mukaan 4,8kg. Aikuiskorkeuden ennusteet edelleen 38-40cm välissä, jännää!! Hampaita vaihtunut reilussa viikossa noin 6 kappaletta. 4kk-ikää lähdettiin juhlimaan Taikapennin kasvattitapaamiselle, jossa Raichu tapasi pitkästä aikaa kaikki neljä pentuesiskoaan <3 Olipas heillä lystiä ja niin ihania ovat nuo kaikki pennut!

Kuva: Laura Vesanto

GT, Saiga, Penni, Raichu ja Haiku 4kk <3
 Kuva: Laura Vesanto
Kuva: Laura Vesanto


Stella pääsi myös osallistumaan hauskanpitoon :)
Loppuun vielä videokooste pentujen leikeistä:

Nyt kotona uinuu hyvin tyytyväisen väsynyt pentu <3 Niin onnellinen olen edelleen siitä, että tällainen fiilis-pentu tuli otettua. Kyllä tämä pentuaika menee niin hurjan nopeasti ettei ole tosikaan. Koitetaan nauttia joka hetkestä yhdessä ja opetella kivoja juttuja :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)