tiistai 14. helmikuuta 2017

Kisaamassa Stellan kanssa ja muuta ulkoiluriemua

Sunnuntaina kisattiin Stellan kanssa TSAU:lla kolmen agilityradan verran. Itse olen potenut jonkinlaista flunssaa eikä kuntoa tunnu löytyvän edes riittävästi agilityyn. Suoraviivaisilla radoilla tuo oman kunnon heikkous kyllä näkyi etenkin puomin suorituksessa, jossa selkesti himmailin niin että hidastin Stellaa. Ensimmäisen radan jälkeen, joka oli muuten 199m pitkä, kesti noin 10 minuuttia ennen kuin oma hengitys tasaantui. Jep jep, ohjaajalle yksi kuntokuuri kiitos! Pitääkin lähteä tästä lenkille kun sää ulkona sallii ja polut sulavat jäästä. Stellalta kuitenkin jokaisella radalla hienoa työtä ja tuloksena triplanolla! <3 Jotenkin tuntuu siltä, että tuo pieni painonpudotus näkyy nyt jo Stellan liikkumisessa. Juuri nyt tällä kunnolla ei parempiin etenemiin oltaisi kyetty, lukuunottamatta puomien suorituksia, joihin olisin itse voinut vaikuttaa paremmalla suunnitelmalla. Jari Suomalaisen radoilla sijoituttiin myös hienosti 3. sijalle ja keskimmäisellä radalla sijoitus neljäs. Stellan kanssa on kyllä pelkästään ilo kisata!


Loppuun vielä viikonlopulta ja eiliseltä pari lenkkikuvaa. Nautin itse suuresti siitä kun pääsen pitkästä aikaa ulkoilemaan valosaan aikaan päivittäin. Eikä edes haittaa vaikka ei aina aurinko paistaisikaan, mutta ihanaa kun ei aina vaan pimeällä tarvitse ulkoilla otsalampun ja huomioliivin kanssa. Ja ihanaa kun on mahdollisuus pitää päivittäin koiria auki. Ihan parasta liikuntaa pennulle!


<3 Stella ja Raichu 11.2.2017 <3Raichun ja Ellin leikkejä 11.2.2017

Raichu 5kk, Stella 5v ja Elli 4kk

Aurinko paistaa, lumet sulaa ja linnut laulaa - se olis niinkun kevät jo vai!? Kyllä me oltais pikkupakkasia ja lunta katseltu vielä kuukauden päivät. 


Loppulenkistä 13.2.2017

Stella, Teppo ja Raichu 13.2.2017
Lenkin jälkeen on pennun vähän väsy <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)