perjantai 17. helmikuuta 2017

Fiilispentu jo 5 kuukautta!


Raichu 5kk

Meidän ihanin Raichu, fiilispentu, täytti tällä viikolla jo 5 kuukautta! Aika kuluu hurjaa vauhtia ja joka päivä olen edelleen hyvin onnellinen siitä, että tein rohkean päätöksen ja päädyin valitsemaan lyhyellä varoitusajalla juuri tämän pennun. Omaan fiilikseen kannatti kyllä luottaa <3 Kokoa pojulla on nyt noin 35cm ja painoa noin 5,6kg. Eilen siltä irtosi viimeinenkin maitokulmahammas ja nyt seuraillaan miten uudet hampaat kasvavat. Pallit ovat paikoillaan ja tänään Raichu nosti myös ensimmäistä kertaa hieman jo toista takajalkaa pissatessa ;) 

<3


Raichun maitohammaskokoelma siltä osin kun niitä bongattu.

Raichu on etenkin siinä mielessä äärimmäisen kiva pentu, että sillä riittää energiaa touhuta ja liikkua, mutta se osaa myös rauhoittua. Eli osaa suhteuttaa toimintaansa tilanteesta toiseen. Kun käyn kouluttamassa hallilla, Raichu lepäilee rauhallisena boksissaan ja kun otan lelun tai namit esiin, se on heti valmiina tarjoamaan toimintaa ja puuhaamaan kanssani pentujuttuja. Raichulle on löytynyt myös sopivasti eri tyyppisiä leikkikavereita, joiden kanssa se on päässyt ihan kunnolla pentupainimaan ja juoksemaan. Tämä on todella kiva, koska Stella ei ihan koko aikaa jaksa olla viihdykkeenä. Olen myös oppinut sen, että tämä poika tykkää juosta ihan pelkän juoksemisen ilosta - ja paljon! 


Raichu ja Elli 15.2.2017

Uni maistuu lenkin jälkeen vallan mainiosti!

Nyt tulevana viikonloppuna Raichu saa pääasiassa lepäillä, syödä ja leikkiä kotona. Me suuntaamme Stellan kanssa pääkaupunkiseudulle EO-karsintoihin ja Halli-SM-kisoihin. JA, jotta elämä ei olisi niin siirappista ja ruusuista, olen tietty tullut tässä lomaillessa kipeäksi, joten nyt tarvitaan todella niitä kuuluisia tsemppejä ja peukkuja, jotta jaksan ponnistella tämän viikonlopun alusta loppuun asti! Minulla on kova luotto Stellaan ja kaikki on nyt siitä kiinni miten onnistumme omasta heikosta voinnistani huolimatta tekemään meidän rakastamaa lajia yhdessä! Peukut siis pystyyn! Tärkeintä on kuitenkin se, että päästään osallistumaan. Tuloksista ja omasta voinnista huolimatta, pidetään hauskaa kuten aina ennenkin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)