sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Stellalle nollavoitto Liedossa ja Raichu ROP-pentu HarjavallassaJohan on ollut vilkas viikko koirien kanssa. Viime tiistaina kisattiin oman seuran ulkokentällä kaksi rataa. Ensimmäiseltä vähän hölmöjä pikkuvirheitä, mutta toiselta taisteltiin sateesta huolimatta hieno nollavoitto! Heidi Viitaniemi oli suunnitellut haastavat radat, joten onnistuminen tuntui todella hyvälle :)Stellan nollavoitto 22.5.2017
Helatorstaina käytiin kääntymässä Vantaalla BAT:in järjestämissä kisoissa, josta ei jäänyt kerrottavaa jälkipolvelle. Keli oli hyvin lämmin, pohja tuntui raskaalta ja etenemä jähmeältä. Hyviä pätkiä, mutta ihmeellisiä virheitä. Stella jäi tämän jälkeen tauolle keräilemään voimia ja ollaankin oltu erittäin kevyellä liikunnalla koko loppuviikko, jotta palaudutaan kunnolla kuluneista kisoista. Ennen SM-kisoja on luvassa ainoastaan muutamat treenit ja yhdet harjoituskisat sekä kehonhuolto fyssarilla. Muutama peruskuntolenkki pitäisi myös arkeen sovittaa, mutta sitten ollaan valmiita Lappeenrantaan!

Leveästi voi hymyillä vaikka kisoissa ei kulkisikaan!

Helteeseen on ollut apu takapihan pikku uima-altaasta! 
Stellan rohkaisemana veteen hyppäämisestä tuli Raichulle hauska temppu. 


 Perjantaina Raichu tapasin uuden ystävän! Bufon-villispentu sulatti meidän molempien sydämet <3 

Leikitään!

Kaverukset <3
Eilen käytiin Raichun kanssa Harjavallan ryhmänäyttelyssä hakemassa kehäkokemusta. Esiintyminen ei ollut kovin mallikasta, koska tyyppi päätti harjoituskierrosten jälkeen laittaa itse kehässä kunnon shown pystyyn repimällä remmiä ja pomppimalla. Raichu oli kuitenkin ainoa pentu ja koska tuomarin silmää tuo miellytti, sai se KP:n ollen siis ROP-pentu. Arvostelukin oli oikein hieno!


Arvostelu:

"8kk ikäinen. Hyvin kaunis pää. Hyvin asettuneet korvat. Oikean muotoiset silmät. 
Hyvät hampaat, saksipurenta. Hyvin asettunut kaula. Oikeanlainen selkälinja. 
Hyvä rintakehä, etuosa ja jalat. Hyvät liikkeet." 
-Olga Dolejsova, Tsekki

Raichu 8kk <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)