sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Koirien lihashuoltoa ja agilitykuulumisia

Koirien huoltopäivä 31.10.2017
Viime viikolla vein koko kolmikon huollettavaksi. Stella oli pysynyt jälleen hyvässä kuosissa, vain perusjumeja onneksi. Raichu puolestaan sai kokonaisen tunnin käsittelyn, koska sitä ei ole aikaisemmin näin tarkkaan vielä hoidettu. Sulo kävi samalla "vuosittaishuollossa". Kiitos jälleen hyvästä huollosta Turun koirafysion Tanja! Odotusnurkkaus :DJoko mennään?

Nyt keskitytään Raichun kanssa hyppytekniikan harjoitteluun ja tehdään paljon kehon hahmottamista ja kehonhallintaa vahvistavia jumppia. Agilityyn luodaan tällä hetkellä pohjia perustaitoja harjoittelemalla pikkuasioita kerrallaan. Mielessä on tuhat ja yksi asiaa, ja niitä opetellaan vähäsen kerrallaan vähitellen. Potentiaalinen aksakaveri siinä mulla on hyppysissä, kunhan vain ehdin sille opettaa asioita. <3 Onneksi kiire ei ole minnekään ja me niin nautitaan tästä kehitysvaiheesta missä me nyt ollaan. Pakko samalla myöntää etten malta odottaa sitä, että pääsen kunnolla agilityn makuun Raichun kanssa. Tulee olemaan varmasti opettavaista, vauhdikasta ja melko erilaista kuin Stellan kanssa.

Kodin jumppavälineet

Stellan kanssa suunnataan ensi viikonloppuna pikku road tripille Pietarsaareen EO-karsintoihin. Starttaamme neljänneksi viimeisenä, rankingin käänteisen järjestyksen mukaan. Pitkään saadaan odottaa siis omaa vuoroa. Meidän omana tavoitteena on vetää niin täysillä kuin pystytään ja osataan, tehdä oma paras suorituksemme :) Mielenkiintoista toki nähdä, kuinka monta sekuntia jäämme kärjelle, jos satumme onnistumaan. Hauskaa myös päästä kisaamaan ihan toiseen paikkaan ja vieraaseen halliin.


Ranking-kärjen tilanne

Tällä viikolla tuli tehtyä melko paljon aksaa. Maanantaina ja keskiviikkona treenailtiin ja eilen käytiin TSAU:lla ottamassa pari starttia. Kisavarmuus on kyllä kohdillaan ja eilen myös etenemät olivat ihan hyvät ajatellen sitä, että melko raskas viikko takana. Ekalla radalla etenemä 4,55m/s ja toisella 4,69m/s. Stella oli hieno <3 Ekalla radalla harmillinen riman pudotus ja toisella suhteellisen vauhdikas nollarata, jolla sijoituttiin 3.sijalle häviten noin puoli sekuntia kärjelle. 

Maanantaina Tanjan treenit Kelpokoirilla

Keskiviikkona Esan treenit ATT:llä

Kisaradat lauantailta Stellan kanssa Hyvillä fiiliksillä kohti ensi viikkoa! Nautiskellaan vielä siis muutamat kisat, ennen kuin jäädään Stellan kanssa kuukauden agilitytauolle. 


Sulo <3
PS. On muuten hiukka ihanaa kylminä syysiltoina kun saa oman Sulon lämmikkeeksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)