sunnuntai 26. marraskuuta 2017

EO-karsinnat Pietarsaaressa ja kisavuoden päätös

Pietarsaaren onnennumero 58!
Viime viikonloppu reissattiin Pietarsaareen asti European Open karsintakilpailuun Stellan kanssa. 
Reissukavereiksi saimme Sannan ja sheltti Lorun. Oli ihan huikeeta päästä pitkästä aikaa isoihin kisoihin! Matkaan lähdettiin perjantaina ja matkalla pudotimme Sulon mummolaan hoitoon. 
Muutaman pysähdyksen taktiikalla mentiin ja muuan huoltoaseman vessasta otettiin mukanamme iskulause tulevaan viikonloppuun ;)

Pysähdyksiä matkan varrella: ELÄ TÄYSILLÄ!

Sulo jäi matkalla mummolaan <3
Perille päästiin iltaan mennessä. Iltapala-tankkaukset ja kunnon yöunet alle ennen kisapäivää!

Perillä hotellilla!

Matkakoirat <3
Kisat järjestettiin upeassa Tellus-hallissa Pietarsaaren keskustassa. 
Todella hyvä uusi pohja, kunnon lämmittelyalueet ja kunnon kokoiset radat. Huikeeta! 

Kisapaikkana Tellushalli

Valmiina!

Ensimmäisen radan tuomarina oli Katariina Wirkkala, joka oli tehnyt todella kivan ja vauhdikkaan agilityradan. Onnistuimme Stellan kanssa mielestämme oikein hienosti ja ylsimme tällä radalla 8.sijalle. Vauhtia ei varmasti tässä kohtaa kautta oltais saatu enempää aikaiseksi ja kaiken kaikkiin olin todella tyytyväinen meidän yhteiseen tekemiseen. Ensimmäinen rata live-streamin kuvaamana löytyy painamalla tästä.


Toinen rata oli todella kiva Anders Virtasen hyppyrata. Kivempaa rataprofiilia saa oikeesti etsiä! Harmi vain että ajauduin ihan loppumetreillä väärälle linjalle ja ohjasin toiseksi viimeisen hypyn väärin päin. Hupsis! Mut ei se meidän fiilistä haitannut yhtään. Sillon kun mennään täysillä ja varmistelematta niin voi käydä just näin. Hieno rata muuten!


Viimeinen rata oli Timo Teilerin käsialaa ja ilmeisesti melko haastava, koska tällä radalla ei paljon nollatuloksia nähty. En ollut ollenkaan luottavaisin mielin, koska kepeille olin miettinyt ainakin neljä eri ohjausvaihtoehtoa, joita sitten pyörittelin mielessäni. Kun tuo kohta sitten onnistuikin edestä ohjaamalla (vaikka Stella varasti lähdössäkin) niin tajusin, että en ollut kovin hyvin katsonut muiden esteiden sijaintia rataantutustumisessa. Meinasin itse törmätä keppien jälkeiseen esteeseen ja puomille rytmitys oli aivan pielessä, joka kostautui aivan liian lennokkaana puomin kontaktina (Stella oli kiinni minun liikkeessä). Muuten olen kyllä Stellan menoon jälleen kerran supertyytyväinen. Tällä radalla sijoituimme hämmästyksekseni 2.sijalle, se löytyy livestreamin kuvaamana tästä.


Yhteistuloksissa ylsimme vain 65,50 pisteellä kolmannelle sijalle. Uskomatonta! 
Ei EO-karsintalippua, mutta menolippu MM-karsintoihin ensi kesänä. 

Kolmen kärki ja Stellan kanssa siis EO-karsintojen 3.sija

MM-karsintalippu!

Kolmannen radan tulokset

Stella ja Loru <3

Huipuinta kisamatkaseuraa <3
Kiitos tästä huikeasta kisakokemuksesta mukana olleille! Spesiaalikiitokset Sannalle ja Lorulle. Ei ne tulokset vaan se fiilis noilla radoilla <3 Tähän päätämme Stellan kanssa vuoden 2017 kisaamisen. Seuraavan kerran kisaradoille tammikuun lopulla kun seuraavat EO-karsinnat järjestetään Liedossa. Niin kiitollinen siitä, että me ollaan jälleen saatu kokea Stellan kanssa jotain mihin ei olla ennen pystytty. Kehitys tässä lajissa yhdessä on loputonta ja me niin nautitaan joka hetkestä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)