lauantai 31. maaliskuuta 2018

EO-karsinnat ja HalliSM-kisat 2018 Vantaalla

Sijaintina Vantaa, Agria eläinvakuutus Areena parhaimman kisakaverin kanssa <3

Niin paljon kuin me olemme jo Stellan kanssa yhdessä kokeneet ja saavuttaneet, en olisi koskaan uskonut, että me vielä kerran pystymme ylittämään itsemme uudelleen. Viime viikonloppuna tapahtui jotain käsittämätöntä... me tehtiin 3. EO-karsintakisoissa triplanolla ja ansaittiin paikka minien European Open -joukkueessa ja päästään edustamaan Suomea Itävaltaan heinäkuun lopulla! Kaiken huipuksi, me voitimme myös HalliSM-yksilöhopeaa! Eikä ollut onnistuminen kaukana ATT:n väreissä joukkueviestikisassakaan, jossa yhden esteen ohitus vei mahdollisuudet voittoon. Teimme siis Stellan kanssa kaiken kaikkiaan viisi puhdasta rataa kuudesta ja kunto riitti kevyesti koko viikonlopun meillä molemmilla. Tässä lyhyt ja ytimekäs kooste meidän viikonlopusta.


Kuva: Jukka Pätynen (kuva kopioitu kuvaajan luvalla)

Lauantaina juoksimme kaksi rataa, joista omana tavoitteenani oli tehdä yksi nollarata, jolla pääsisimme sunnuntain yksilöfinaaliin. Tavoite toteutui heti ensimmäisellä radalla, joka meni vähän varmisteluksi ja lämmittelyksi, mutta kuitenkin sijoitus 6./107. Ei huono :) Meidän radan voi katsoa livestreamin kuvaamana painamalla tästä. Toiselle radalle mentiin rennoin fiiliksin ja Stellan vauhti pääsi yllättämään. Ensimmäisen putken jälkeen hävittiin kunnolla aikaa kun kartturi oli myöhässä, mutta muuten oikein hyvä ja täysillä vedetty rata, jes! Sillä sijoitus 8./107 ja kyseisen radan voi katsoa livestreamin kuvaamana painamalla tästä. Tässä kohtaa olimme Stellan kanssa tuplanollalla yhteistuloksissa sijalla 4. Sunnuntaille jäi siis vielä parannettavaa ja ihan heti en uskonut, että tässä onnistuisimme kun näin kolmannen karsintaradan profiilin sunnuntaiaamuna. Jotenkin ihmeen kaupalla me tehtiiin kuitenkin yksi meidän uramme mieleenpainuvimmista radoista ja nousimme yhteistuloksissa 2.sijalle. Viimeisellä radalla jaoimme ykkössijan upeiden Ira Mikkasen ja Carman kanssa. Kolikon heiton määräämänä Stellan kisakirjaan merkattiin kyseiseltä radalta 1.sija. Meidän radan ja tuon arvonnan voi katsoa livestreamin kuvaamana painamalla tästä.


Kuva: Jukka Pätynen (kuva kopioitu kuvaajan luvalla)

Kuva: Jukka Pätynen (kuva kopioitu kuvaajan luvalla)

Me ollaan oltu Stellan kanssa niiiiiiin lähellä EO-paikkaa jo kaksissa karsintakisoissa, että tämä saavutus tuntuu todellakin ansaitulta. Me ei luovutettu yhdenkään melkein-saavutuksen jälkeen. Vasta Pietarsaaren kisojen jälkeen mulle tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että meillä voisi olla oikeasti mahdollisuudet nousta joukkueeseen. Silti, tätä on vaikea tajuta todeksi. Stella kulkee tällä hetkellä paremmin kuin koskaan aiemmin ja olemme niin sanotusti uramme huipulla. Ja onnistumista juhlittiin sitten todellisten voittajien kanssa, eli Janikan ja Dafin. Olen niin onnellinen siitä, että me päästään reissuun yhdessä. Ja tietysti ihan mahtavaa päästä edustamaan Suomea kaikkien muiden taitavien koirakoiden kanssa. 


Voiton juhlaa! Karsintojen 1. ja 2.sijat kuuluvat meille! 

ME TEHTIIN SE - YHDESSÄ <3

Minien EO-karsinnan lopputulokset: Stella ja minä sijalla 2.!!!
Stella <3

HalliSM-yksilöfinaaliradalle lähdettiin pitämään hauskaa ilman paineita. Tuntui bonukselta päästä juoksemaan vielä yksi yksilörata Stellan kanssa. Kävi miten kävi - me tunsimme itsemme voittajiksi! Eniten jännitin kepeille ohjausta, koska pyörittelin mielessäni kahta eri vaihtoehtoa, enkä juurikaan tutustunut kovin hyvin muihin kohtiin radalla. Päädyin sitten kuitenkin lämmittelylenkillä kolmanteen ohjausvaihtoehtoon, jota en toistaiseksi ole päässyt tekemään kisoissa: knuutitus. Kun tämä radalla onnistui, oli olo mitä mahtavin. Maalissa en tiennyt olimmeko tehneet puhtaan radan vai emme, sulkeuduin johonkin omaan kuplaan, koska en kuullut mitään kuulutuksia. Ratamme jälkeen näin pian vain Janikan, jonka kanssa halailimme ja juhlimme Janikan ja Dafin voittoa. Jollain tapaa tulikin sitten tietoisuuteeni, että olimme tulleet Stellan kanssa toisiksi eli hopealle! Pikkasen vaikea oli uskoa, koska nollia tuli kisassa vaikka kuinka monta ja silti me yllettiin mitalisijalle. Voi Stella <3 Meidän yksilöfinaalirata löytyy livestreamin kuvaamana painamalla tästä.


Minien SM-mitalistit

Tässä kooste meidän yksilöradoista Stellan kanssa. Kiitos kuvaajille, tsemppaajille ja onnittelijoille kisapaikalla ja kotikatsomoissa. En unohda tätä kisapäivää kyllä koskaan <3 Erityiskiitos Jukka Pätyselle kun osuttiin kameran linssiin :)
Yksilöratojen jälkeen ei vieläkään voinut rentoutua, vaan piti alkaa keskittymään joukkuerataan. Stellan kanssa olimme lupautuneet seuramme joukkueeseen. Valitettavasti yksi joukkuejäsen oli joutunut jäämään pois kisasta, jonka vuoksi Stellan piti juosta kaksi erillistä viestirataa. Väsymys alkoi jo tässä kohtaa painaa melkolailla, mutta niin vain onnistuinkin opettelemaan kaksi eri rataa ja melkein jopa onnistuimme molemmilla radoille eikä joukkuekultakaan ollut kovin kaukana. Harmi vain, että liian kiire toisella radalla aiheutti pienen lipsahduksen ja koira jäi selän taakse ja tuli tästä syystä yhden esteen ohitse. Joukkueen puolesta harmittaa tietenkin, mutta tällä kertaa kävi näin. Hyvin kuitenkin vedettiin joukkueena ja olisikohan sijoitus ollut 6./19. Kiitos Heidi Kohonen ja Petra Malin loistavasta joukkue-yhteistyöstä!HalliSM-hopea ja paikka EO-joukkueessa

Kiitos niiiin paljon kaikille tsemppaajille, ratojen kuvaajille, onnittelijoille ja muille mukana eläjille. <3 Mulla on todella monta huipputyyppiä mielessä, jota mun tekisi mieli kiittää, koska me ei todellakaan oltais tässä ilman teidän tukea ja teidän oppeja. Te tiedätte keitä te olette! <3 Samalla kuntopiikillä piti käydä sitten vielä tänään pääsiäisen kunniaksi juoksemassa pari rataa kotikisoissa - ja vitsit mitkä karsintojen jälkimeiningit saatiin aikaiseksi. Kaksi rataa, kaksi voittoa. Tuomarikin ihmetteli mitä on oikein tapahtunut kun meillä kulki tänäänkin niin hyvin. Itselle tuli todellakin yllätyksenä, että näin kovaa päästiin vielä tänäänkin, vaikka omissa jaloissa tuntui kyllä vieläkin nuo viime viikonlopun vedot.


Pääsiäismeiningit - tuplanollavoitto kotikisoissa!


Mielessä paljon iloisia onnistumisia ja hyvillä mielin jäädään pienelle kisatauolle Stellan kanssa. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)