tiistai 1. toukokuuta 2018

Lomailua ja lomalta paluu kisakentille


Raichu ja Stella <3
Huhtiikuussa ollaan jonkin verran lomailtu ja Stella on saanut palautua maaliskuun kisailuista. Kaksijalkaisten reissun ajaksi molemmat koirat pääsivät omiin hoitopaikkoihinsa, joissa kaikki oli mennyt hyvin :) Reissussa oli ihan parasta saada kuvakuulumisia päivittäin ja kyllä oli taas mukava palata yhteiseen arkeen viikon loman jälkeen. Kiitos vielä Ella ja Steffa parhaasta huolenpidosta!

Hoitopaikkojen kuvakuulumisia
Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna palattiin kuukauden kisatauon jälkeen kisaradoille Stellan kanssa. Raichun kanssa opitaan ja puuhasteellaan kaikenlaista pientä hyödyllistä, joista koostevideota mahdollisesti tulossa vähän myöhemmin keväällä. Raichu on oikein potentiaalinen ja innokas oppija! Stellan kanssa ollaan treenattu noin kerran viikossa.

Stellan ensimmäiset treenit lomailun jälkeen


Paras kisakamu <3
Stella oli ATT:n huhtikisoissa ihan liekeissä :) Vauhtia piisasi mukavasti ja kartturilla oli kyllä vaikea pysyä tahdissa kun rimatkin oli laitettu 20cm korkeuteen. Ensimmäiseltä radalta tehtiin kyllä niin komia rata, josta irtosikin voittonolla! Vauhti oli itseasiassa kovin koskaan, joka selittyy tietysti noiden rimojen mataluudella. Toisella radalla harjoiteltiinkin sitten pelasteluohjauksia. A:n jälkeen ajauduin itse liian lähelle hyppyä ja jouduin lennosta muuttamaan ohjaussunnitelmaa. Lopussa Stella oli valmis juoksemaan muurilta suoraan maaliin, mutta pieni hätäkiljaisu pelasti juuri ja juuri tilanteen. Kakkossijoitus siitä huolimatta, että ei ihan saatu pidettyä linjoja kurissa. Viimeisellä radalla meno olikin sitten vähän liian vallatonta.  Lähtöä ennen vire jäi kiireessä turhan korkealle ja Stella myös varasti lähdössä, jonka seurauksena maltti puuttui puomilta eikä myöskään oma rytmitykseni ollut kovin hyvin suunniteltu kyseiselle esteelle..... Stella osui kuitenkin kontaktialueelle, mutta osuma aivan liian ylös. Lisäksi vähän liian tiukasti jäin rytmittämään käännöstä muurille loppuradasta. Pikkujuttuja, mutta ehdottomasti enemmän hyviä juttuja kuin huonoja, esim. poispäinkäännökset toimi hienosti! Tälläkin radalla sijoitus toinen.


Stellalle voitto ja uusi etenemäennätys hyppärillä! :)
Kisasaalis :) 1.sija ja 2x 2.sija. Nyt on taas millä startata syksyn kotikisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)