perjantai 13. syyskuuta 2019

Good Feeling - Kun löytyy se hyvä fiilis

Kuva: JNJ Foto

Tämän kesän yksi tärkeimmistä ilonaiheista on ollut löytää agilityradoille se itselle parhaiten sopiva, oikeanlainen tekemisen fiilis! Yksilökilpailuissa se saattaa olla joskus jopa vaikeampaa kuin joukkuekisassa, jossa yhdessä ollaan enemmän kuin osiemme summa. Vaikka agility on pääasiassa yksilölaji, olen nauttinut suuresti siitä, että olen monta kertaa saanut juosta ATT:n minijoukkueen ankkurina. Meillä on takana todella hienoja joukkuesuorituksia jo useammalta vuodelta ja tänä vuonna koko joukkueuran kruunasi SM-joukkuekulta upealla kokonaistuloksella ja vielä ensimmäistä kertaa kahden radan perusteella. 

SM-Kultakooste 2019

Stellan kanssa olemme juosseet ATT:n minijoukkueen ankkurina:
2016 🥈 SM-hopea
 2017 🥇 SM-kulta
2018 🥈 SM-hopea
2019 🥇 SM-kulta

Kuva: JNJ Foto

Tunteet ovat hyvässä ja pahassa merkityksessä ohimeneviä. Tuota SM-joukkuevideota katsoessani pystyn palauttamaan mieleeni sen hyvänolon ja flown fiiliksen, joka meillä tuona kesäpäivänä joukkueena oli. Samalla kuitenkin on haikeaa ajatella, että tuo oli viimeinen veto tällä kokoonpanolla tässä joukkueessa. Viime vuonna yksi koira joukkueestamme jäi viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja tänä vuonna oli sitten Manun vuoro <3 Aika näyttää, millä kokoonpanolla ensi vuonna kisataan. 

Stella ja Manu <3

Pointtina tässä haluan vain nostaa sen, että kaikki on ohimenevää. Jossain vaiheessa se yhteinen ura päättyy kuitenkin, joten mitään muuta ei voi katua yhtä paljon kuin sitä, jos ei ole muistanut nauttia matkasta, jokaisesta radasta, jokaisesta hetkestä - yhdessä. Vielä ei ole Stellan aika eläköityä, sillä Stella on elämänsä kunnossa. Silti aina välillä muistutan itseäni myös Stellan uran rajallisuudesta ja vain siksi, että muistaisin ettei tämäkään ole ikuista. 

Stellan kanssa Tanskassa 2019 PM-kilpailuissa


Agility-Team Turku ry:n miniluokan seuramestarit 2019

Aina ei voi onnistua, mutta parasta on se kun löytyy se hyvä fiilis omaan tekemiseen. Silloin ei ne omat tai koiran virheetkään tunnu yhtä pahoilta. Ja vaikka tuntuisikin, niistäkin fiiliksistä pääsee aina ylitse, koska ne vaihtuu ja elämä kulkee eteenpäin. Kesäkin tuli ja meni. Carpe Diem!

Tartu hetkeen! Kuva: Anne Barck

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)