torstai 19. huhtikuuta 2012

Match Show 19.4. ja viikon kuulumisiaAjattelin päivittää nopsaan tänne meidän lauman kuulumiset. Ihan ensinnäkin kehäkuulumisia... Stella kävi Kupittaan mätsärissä harjoittelemassa kehäkäytöstä ja ihan mallikkaasti menikin sillä sijoittautui sinisten pentujen kolmanneksi! Näissä pennuissa olisi siis mukana kaikki pennut, sekä isot että pienet joten pentuja oli melkoisesti. Kehässä olimme todella vähän aikaa eikä tuomariltakaan saanut oikein mitään kommentteja tällä kertaa.. se oli ehkä ainoa asia, joka jäi harmittamaan...

Tänään kävin myös treenaamassa tokoa Sulon kanssa ja kaikki meidän ongelmaliikkeet sujuivat oikein hienosti :) Sulo yllätti taas kerran miten nopeasti se voi oppia uuden asian: merkille lähetyksen. Hienosti edistyy tuo lihapullien avulla ;) Tunnari oli (nurmikolla) tänäänkin mitä upein, samoin metallinouto ja ohjatun suunnatkin alkaa olemaan aika varmat. Näitä treenejä lisää Sulon kanssa niin pian ollaan kisakunnossa :)

Kyllä välillä väsyttää kun on niin paljon puuhaa... :)

Pieni katsaus kuluneeseen viikkoon... Tällä viikolla olemme siis touhunneet vähän kaikenlaista. Maanantaina Sulo kävi aksailemassa hallilla ja oli kyllä intoa täynnä... jopa niin paljon että sähläsi itsensä puomilta alas :D Ei onneksi käynyt mitenkään. Kontaktit menivät upeasti ja ohjaaminenkin alkoi sujumaan sekä ohjaajalta että sen ymmärtäminen koiralta :) Kesviikkona oltiin taas molempien kanssa parilla kurssilla, Stella arkitottelevaisuuskurssilla, jossa ei voisi paremmin mennä ja Sulo oli tokon häiriötreeneissä.

Pennun tapa jyrsiä puruluita...
Tiistaina ja keskiviikkona olimme pitkillä metsälenkeillä Pipsa-sheltin kanssa. Kaikki kolme nauttivat hurjasti vapaana juoksentelusta ja Sulolle etenkin tälläisessä maastossa liikkuminen teki erityisen hyvää. Teimme metsässä parit tunnaritkin yhden kapulan kanssa ja kovasti tykkäsivät kapulan etsimisestäkin :)


Stella <3

Stella ja Pipsa
Hyvää viikonloppua kaikille! <3

1 kommentti:

  1. Onnea Stellalle, sillon kun me oltiin kerran isojen pentujan kanssa samassa kehässä, niin Mila jänskätti niin paljon ettei esiintymisestä tullut mitään :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)