sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Match Show 29.4.2012

Ihanan kaunis ja lämmin vappu-sunnuntai ja viimeisiä treenejä viedään. Taas oltiin tutussa paikassa treenaamassa ison koiramassan seassa. Hyvää häiriötreeniä jälleen kerran. Vuoroa saimme odottaa todella kauan ja olinkin ihan varma, että Stella nukahtaa ennen kuin pääsemme koko kehään...

Kuva: Sirpa Saari
Pöydällä olo sujuu jo paremmin, ainakin tutussa ympäristössä :) Tuomari oli mukava ja jakeli monille neuvoja koiran esittämiseen. Meille ei kuitenkaan neuvoja antanut, punaisen nauhan kyllä :) Se olikin kiva piristys pitkästä aikaa, koska olemme sinistä keränneet lähes joka kerta.

Liikkuminen sujuu vakka häntä heiluukin aikas villisti :) Kuva: Sirpa Saari
Stella liikkui varmasti parhaimmalla mahdollisella tavalla, pari hypähdystä taisi tulla mukaan, mutta suurimmaksi osaksi liikkui hyvin, vaikka vähän menikin edellä kulkevan bordercollien perässä.

Kuva: Sirpa Saari
Punainen nauha jäi tällä kertaa meidän ainoaksi saavutukseksi, en tosin olisikaan jaksanut juoksennella jo valmiiksi väsyneen pennun kanssa yhtään enempää. Liikettä toisten koirien kanssa olisi kiva ollut harjoitella, mutta tuomari valitsi heti 20 koirasta kourallisen jatkoon. Stella seisoi minusta hyvin tälläkin kertaa, mutta taisi vilkaista juuri pois kun tuomari kulki ohi. Pienestä se on kiinni, äh! :) Mutta me saimme hyvän treenin ja se on pääasia :) Korvatkin pysyivät hyvin alhaalla, vaikka olen irrottanut kokonaan liimat pois niistä. :) Eli näyttää siltä etten ainakaan tässä kohtaa saa toista shetlanninpystykorvaa ;) Toivotaan kuitenkin että pysyvät jatkossakin yhtä hyvin. Stellan korvathan eivät ole koskaan olleet edes nousemassa pystyyn, ne on ollut vain varmuuden vuoksi liimassa kasvattajan pyynnöstä :) Sisaruksilla taitaakin olla ihan luonnostaan hyvät korvat.
Vapaa seisotus. (seisoo takajalat kummun päällä, ei ole takakorkea :) Kuva: Sirpa Saari

1 kommentti:

  1. teillä on hyvä kun on tämä kuvaaja paikalla aina näissä tapahtumissa! :) Ja hienoa, että treeninä sujui hyvin! :)

    VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)