tiistai 22. toukokuuta 2012

Kyllä koirat osaavat yllättää!

Stella 7,5kk Porin metsässä 22.5.2012

Jälleen kerran tuli todistettua ettei koiranomistajan elämä todellakaan ole tylsää saatika yllätyksetöntä. Molemmat koirani ovat tässä kuluneiden päivien aikana saaneet suuni loksahtamaan auki ja tällä kertaa vain hyvällä tavalla! Ihan ensiksi, Stella 7,5kk aloitti ensimmäiset juoksunsa! Urokset ovat olleet koko viime viikon erityisen kiinnostuineita Stellan hajuista joten aavistukseni heräsivät jo viime torstaina ja niinhän ne juoksut sitten virallisesti alkoivatkin eilen (21.5). Jee! Tätäpä asiaa ei kauan tarvinnut jännittää tai odotella, vaikka vähän olin kuvitellut että Stella pitää minua ihan vuoden ikään asti jännityksessä kuten jollain yksilöillä on tapana... Hyvään väliin nuo myös alkoivat kun ei millekkään kursseille päästy tässä alkukesästä ja taitaa juoksutkin jo päättyä ennen ensimmäisiä näyttelyitä, vaikka eihän niillä niiden kannalta ole mitään merkitystä.
Tänään aamulla oli sitten Sulon vuoro yllättää minut positiivisesti, vaikka tosin Sulolla ei tässä kohtaa ollut hirveästi tekemistä enää asian kanssa. Sulon terveystutkimuksen tulokset julkaistiin vihdoin koiranetissä ja yllätyksekseni Sulon B/B-lonkat tulivatkin A/A-lonkkina takaisin! Hieno terve poika siis kyseessä :) Toivotaan että Stellakin saa omissa tulevissa tutkimuksissaan terveen paperit ja vielä myös ilman silmäsairauksia. Sulolla on luomen väärällä puolella kasvavia ripsiä, jotka ovat valitettavasti tulleet todella yleisiksi shelteillä. Sulon isällä on myös todettu sama sairaus ja Stellan vanhemmillakin noita ripsiä esiintyy peräti molemmilla vanhemmilla. Periytymisestä ei tosin ole tarkkaa tietoa. Voisiko olla niin hyvä tuuri että Stella silti säästyisi niiltä? Toivomisesta ei ainakaan voi olla haittaa :)

Sulo 3v 7kk Porin metsässä 22.5.2012
Tänään olimme pitkästä aikaa Milan ja Sofin kanssa lenkillä Porin metsässä. Alhaalla muutama kuva lenkiltä. Hyttyset kiusasivat kuvaajia, joten enempää onnistuneita otoksia ei tällä kertaa saatu... Hyttyset, paarmat, punkit ja käärmeet - jos voisin niin poistaisin nämä iljettävät luontokappaleet luonnosta häiritsemästä muita :D

Sulo on leikkisä kuin pieni pentu!


Lenkkiporukka: Mila, Sofi, Sulo ja Stella - Sheltit hymyilee ja Sofi näyttää kameralle kieltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)