sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Match Show Pori 27.5.2012


Kävimme tänään Stellan kanssa ottamassa vähän kehätuntumaa ensi viikonloppua ajatellen. Stellalla on ollut nyt juoksut noin viikon verran ja sen kyllä huomasi. Ei neidille maistunut koiranmakkarapalat tai nakit vaikka aamuruokakin oli jätetty pois tämän tapahtuman takia. Muutenkin taisi kiinnostus olla lähinnä toisissa koirissa kuin esiintymisessä...

Äiti lähti mukaan tsemppaamaan ja kuvasta näkyy miten
paljon Stellaa kiinnosti tänään tämä touhu...
Siinä olin kyllä aika pulassa kun ei mikään Stellalle maistunut, mutta sain sen kuitenkin hieman napostelemaan jotain kädestäni, mutta kyllähän tämä harjoitus meni tällä kertaa ihan pieleen. Ilman ruoan mahtavaa motivointivoimaa on vaikea saada Stellaa tekemään yhtään mitään ellei sitten ota leluja käyttöön. Esiintyminen ei ollut todellakaan sitä luokkaa mihin Stella pystyy. Ensimmäisellä kierroksella olimme jostain syystä yksin kehässä vastassamme me itse?!? Yksi koira oli siirretty siitä välistä aikuisten luokkaan, joten meidät arvosteltiin yksin. Pöytä sujui aika kivasti vaikka ei Stellaa siinä kauaa pidettykään.

Hormonit jyllää... ;)

Stella pystyi hieman paremmin keskittymään kun ei ollut muita koiria kehässä, mutta aikalailla omissa maailmoissa oli tuo neiti vaikka ihan hyvin seisoikin. Minun oli kuitenkin tosi vaikea saada siihen kunnon kontaktia ja väitän kyllä vahvasti tämän johtuvan juoksuista. Toivon todella että viikon päästä olisi jo hormonit hellittäneet sen verran, että onnistuisi taas tuo kehässä esiintyminen etenkin kun ensimmäistä kertaa on tosi kyseessä Lohjan näyttelyssä! Stella sai tässä match showssa helposti punaisen nauhan, koska ei ollut mitään mihin verrata.

Odotellessamme mätsärin alkamista äiti osti
Stellalle ihanan vedessäkin kelluvan frisbeen!
Stella rakastui tähän leluun heti!
Punaisten kehässä olikin sitten meikäläisellä kuumottavat paikat: toisia koiria ympärillä, Stellaa ei kinnostanut namit ja nyt sitten oli seistävä kauniisti! Pääsimme ihan loppumetreille asti, johtuen luultavasti siitä, että muut pennut olivat aika nuoria eikä monikaan juuri pysynyt aloillaan. Tuomari kehui Stellaa kovasti ja sijoituimmekin lopulta toiseksi eli tulokseksi tänään pentujen PUN2! Olin niin helpottunut ettei tiemme vienyt meitä BIS-kehään, koska olin jo valmiiksi ihan pulassa Stellan motivoinnin kanssa. Huoh! Mutta eikös se niin mene että huonot kenraaliharjoitukset tietävät onnea todelliseen esitykseen? ;) Toivotaan ainakin niin...


Palkinnoksi saimme kivan ruusukkeen, Royal Caninen ison ruokakupin, hihnan ja
3€ lahjakortin Tassuväen Tavarataloon. Vähän olin katkera kun sinisessä kehässä
pennut saivat vetoleluja! :D
Stella täyttää ihan muutaman päivän sisällä komiat 8 kuukautta! Miten aika onkaan kulunut näin nopeasti? Joka päivä Stella kehittyy kauniimmaksi tai miellyttää ainakin omaa silmääni entistä enemmän. Turkki kasvaa komeasti ja toivon todella ettei koko turkki kaikkoa näiden ensimmäisten juoksujen jälkeen nyt kun VIHDOIN pääsemme osallistumaan näyttelyihin. Se olisi just meidän huonoa tuuria jos siinä kävisi niin hölmösti :)

Stella 8kk
Illemmalla kävimme myös tunnin mittailessa metsälenkillä molempien koirieni kanssa ja totesimpa vain että Stella tykkää ihan hirmuisesti kepeistä ja leluista ja tuo niitä innoissaan minulle, samalla kun Sulo ei tajua tästä mitään. Lelut ja kepit taitavat muutenkin siis motivoida Stellaa paremmin kuin ruoka, joten Lohjalle lähdettäessä minun täytyykin varautua siihen että joudun kehässäkin käyttämään lelu-poppakonsteja (toivottavasti en!).

3 kommenttia:

 1. Upea Stella! Paljon onnea :)

  Meillä on ollut sama juttu Hertan kanssa! Hertta on aiemmin ollut juoksujen aikaan ihan normaali,mutta nyt viimeisimpien juoksujen aikaan ei motivoitunut/kiinnostunut juuri mistään.Lähdettiin juoksujen loppupuolella yksiksemme treenailemaan agilitykentälle Hertan kanssa. En saanut tyttöön mitään potkua, eikä Hertta ollut kiinnostunut lainkaan tekemisestä, vaikka yleensä onkin innokkaana mukana :) Nyt juoksujen loputtua Hertta on taas ihan normaali itsensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä toivon myös että neiti palaa ennalleen juoksujen jälkeen. Toivottavasti juoksut hellittäis ens viikonloppuun mennessä kun lähdetään Lohjalle, silloin tulee kuluneeksi 2 viikkoa niiden alkamisesta. Kuinkas kauan teillä ekat juoksut kesti? Kyllä Stella innostuu leluista edelleen ja varmasti agility onnistuisi koska se on niiiiiin sen laji, mutta näyttelyt missä pitäis olla paikallaan ja vaan kulkea nätisti: ei mitään toivoa juoksujen aikana :D

   Poista
 2. http://sofintassut.blogspot.com/2012/05/tunnustellaan-ja-haastellaan.html

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)