lauantai 19. toukokuuta 2012

Sulon ja Nuutin esitys Porin VPK:lla

Sulo pääsi tänään ihan extemporee esiintymään Porin VPK:lle velipoika Nuutin kanssa. Luvassa oli aikalailla improvisoitu esitys lapsille ja muutamille aikuisille. Tarkalleen en edes tiedä mikä tapahtuma oli kyseessä, ilmeisesti jotkin avajaiset jonne oli pyydetty lapsille jotain ohjelmaa.

Lapset ja aikuiset katsomassa miten Sulo ja Nuutti ottavat kopin!
Ensiksi näytimme hieman mitä meidän temppuvarastosta löytyy... Hieman oli Sulon temput ruosteessa, mutta ihan kivasti Sulo esiintyi häiriöstä ja vähäisestä treenistä huolimatta!

Tassut jalkojen päällä -kävelyä ja hyppy syliin

Sulon orava-temppu ja pallin päällä pyörimistä. Lopuksi lapset ryntäsivät silittämään Suloa!
Temppu-osion jälkeen oli sitten agility-osion vuoro. Anne oli suunnitellut pienen radan pätkän Nuutille ja Sulokin pääsi sitten lopuksi kokeilemaan miten rata luonnistuu...


Pujottelu sujuu vaikka keppiväli oli näillä kepeillä 10-15 cm pienempi kuin normaalisti!


Rengas mentiin pienistä vaikeuksista huolimatta!

Sulo ponnistaa hieman liian kaukaa viimeiselle loppusuoralle...
Kiva tapahtuma takana ja Sulolle teki hyvää päästä lasten rapsuteltavaksi ja muutenkin sosialistumaan ihmisten pariin. Lapset tykkäsivät kovasti meidän esityksestä eivätkä välittäneet pienistä virheistä. Ihan kiva agilitytreeni myös takana, vaikka Sulon suurimmat ongelmat paljastuivatkin, eli tiukat käännökset, renkaan läpimeno vauhdista ja toisinaan putkesta kieltäytyminen radalla. Hauskaa kuitenkin oli meillä molemmilla ja itse olin ihan tyytyväinen Sulon innokkuuteen ja vauhtiin, koska eihän meidän aluksi edes pitänyt mennä koko rataa.


Yhteiskuva - Nuutin äiti "Hilma" tuli esityksen jälkeen myös paikalle.
3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia :) Mä en ikinä vois mennä ekstemporee mihinkää tommoseen, mutta Sulo onkin niin taitava kun se osaa noin paljon temppuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no muakin aluksi hieman epäilytti ajatus mut sit ajattelin että mikä ettei :) Lapset on kuitenkin lapsia ja niistä on hienoa jos koira tekee edes jotakin "hienoo" :) Jos vaan ehtis niin vois tota koiratanssiakin oikeesti harrastaa enempi. Mut niin paljon harrastetaan kun ehditään molempien kanssa :)

   Poista
 2. Kivoja temppukuvia! Tätä lisää! ;)

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)