perjantai 4. toukokuuta 2012

Turku-sightseeing koirien tapaan

Turku keväällä 2012
Kävimme tänään Luolavuorella pienellä lenkillä Erikan Manna ja Nemi -sheltin kanssa. Tuli otettua muutama niin hieno kuva, joten oli taas pakko pikapäivittää blogi :)


Eikös tämä näytäkin ihan kuin jostain leffasta? :)
Luolavuorelle tosiaan suunnattiin, koska siellä on kiva pitää koiria vapaana. Kyseinen vuori on toisella nimellä "entinen kaatopaikka". Nykyään siellä ei taida olla oikein mitään, talvisin se on kai pulkkamäki ainakin osittain?
Sulo: Jes, vapaus!
Sulon kanssa lenkit sujuvat ainakin paljon helpommin kun sitä saa pitää vapaana. Äijä on niin tiukasti taas hajuissa kiinni, että remmilenkit saavat mutta tällä hetkellä vain ärtyneeksi, nyt kun olen sitä tarpeeksi katsonut. Vapaana saan sentään itse liikkua reippaasti, kyllä se koira sieltä tulee. Stella nyt kävelee remmissäkin kauniisti, joten sen kanssa ei ole mitään ongelmaa oikeastaan milloinkaan.

Tälläinen kivispiraali löytyy Luolavuoren huipulta :)

Stella kuvankaunis lapsonen, ihana posettamaan ja vielä millä paikalla!
Kyllä kun noita ylläolevia kuvia taas katsoo Stellasta niin harmitus nousee taas pintaan. Olisin niin mielelläni vienyt sen huomenna ja ylihuomenna näyttelyihin, mutta kuten olen jo varmaan moneen kertaan sanonut, ne nyt väistämättä jäävät meidän osalta väliin :(

Syy miksi tosiaan eksyimme Luolavuorelle lenkille, oli se että kävimme treenaamassa näyttelykäytöstä Erikan pihassa Tarun ja Kovun kanssa. Molemmat ovat tosiaan lähdössä huomenna Harjavaltaan koiriensa kanssa ja menimme sitten heidän kanssaan vähän treenaamaan. Stella ei tosin ihan tajunnut mitä treenattiin kun on tottunut mätsäreiden hälinään. Teimme vielä sen virheen että annoimme koirien vähän riehua ENNEN harjoittelua, joten Stella oli vähän pomppivalla päällä. Pöydälläolo meni kuitenkin yllättävän hyvin ja siitä eniten palkkailin. Liikkuminen on se missä se suurin treeni taitaa olla. Muutamat mätsärit koitamme ainakin käydä tässä toukokuussa niin ettei tuo näyttelykäytös pääsisi unohtumaan :)

Anyway Wild And Windy "Manna", Shet Up Qasandra "Nemi", Pilvimarjan Nokipoika "Kovu", Shetwood Dazzling Lady "Stella" ja Pirtelön Sisu "Sulo"
Meidän koko lauman puolesta toivotan oikein paljon onnea huomiseen näyttelyyn ihan kaikille meidän ystäville, tutuille ja puolitutuille :) Älkäähän unohtako sitä toimivaa tulospalvelua sitten ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)