sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Match Show 9.9.2012 - Kotikirppis saa jatkoa...

 
Tänään päätin ottaa härkää sarvista kiinni (kielikuva) ja lähteä Stellan kanssa mätsäriin harjoittelemaan. Päivän tavoitteeksi asetin sen että Stella pysyisi omana itsenään ja jaksaisi keskittyä esiintymiseen eikä menisi samanlaiseen paniikkitilaan kuten kahdessa viime näyttelyssä. No mitähän siitäkin sitten tietty seuraa kun lähtee pienin toivein liikenteeseen....
 
(c) Mira Lahtinen
Sanoin heti kättelyssä tuomarille että otetaan pöytäosio ihan rauhassa, koska meillä on ollut huonoja kokemuksia ja lykkäsin tädille namit käteen :D Kiitos vaan vinkistä Heidi kun autoit meidät alkuun päivän harjoittelussa ja neuvoit tekemään näin ;) Pöytäosio meni yllättävän hyvin, vähän Stellaa jännitti, mutta ei niin paljon kuin esimerkiksi viime maanantain näyttelykoulutuksessa. Pään ja suun tutkiminen sujui hieeeenosti ja olin niin iloinen tästä :) Tuomari kehui kauheasti Stellaa ja saatiin punainen nauha.
 
 Stella katselee toisten koirien puuhia. (c) Mira Lahtinen
 
Pian päästiin sitten punaisten kehään ja siinä kohtaa Stella veti hieman paniikkiin, en tiedä mistä. Alkoikohan sitä ahdistaa jännittynyt tilanne ympärillä vai mikä, mutta onneksi siinä seistiin sen verran pitkään että Stella ja minä myös ehdimme rauhottua. Heti kun päästiin hetkeksi kehän ulkopuolelle odottelemaan ensimmäisen ryhmän liikkuessa, palkkasin Stellan lelulla. Liikkeet menivät alkuun hyvin, mutta lopussa Stella kiinnostui aika paljon etumaisesta koirasta, joka kantoi häntäänsä terhakkaasti pystyssä :D Stella voitti kuitenkin punaisten kehän, vaikka minulle olisi kyllä riittänyt pelkkä kehäkokemus. Jouduimme sitten odottamaan aika pitkänkin tovin BIS-kehää.
 
(c) Mira Lahtinen
BIS-kehään pääsivät vain punaisten kehien voittajat eikä kyseisessä kehässä lainkaan juoksutettu. Stellaa alkoi pelkkä seisominen selvästi väsyttää ja se istahtelikin pariin otteeseen. En tiedä millä ihmeen keinolla Stella pääsi hurmaamaan tuomarit, mutta meidän numero kuulutettiin viimeisenä ja näin olen Stella vei BIS-kehän voiton! Siis voi mun pientä palleroa! Minkä tempun se taas teki! Voi kun joskus edes sijoituttais oikeassa näyttelyssä kun mätsäreissä tuppaa menemään usein niin hienosti :) Tämä oli siis Stellan kaikkien aikojen parhain Match Show saavutus.  
 

Stella pienten pentujen PUN1 ja BIS1!
Palkinnot olivat jälleen kerran ruhtinaalliset. Ruusukkeiden ja pokaalien lisäksi Stella voitti vesikupin, puruluita kolmen pussin verran, kuivattuja koiranameja, remmin, 13kg Sam's Fieldin -koiranruokaa, 1kg Brit Care -koiranruokaa sekä koirankakkapusseja.
 

 
Päivän tavoite saavutettiin ja Stella sai paljon uusia ja hyviä kokemuksia ja minä opin näkemään valoa tunnelin päässä Stellan esiintymisen suhteen näyttelytilanteissa huonoista kokemuksista huolimatta.

Stella ylpeänä kaikista palkinnoista
Viime kirppispäivityksessäni yritin tyrkyttää pilkkahintaan ylimääräistä tavaraa kodin nurkista ja nyt se saa valitettavasti jatkoa. Meidän kaappeihin ei kaikki mahdu, eikä esimerkiksi tänään voitetut puruluut kelpaa oikein kummallekaan mun koirista ja siksi annan ne mieluusti sellaisille, jotka niistä tykkäävät.
 


Best Friend puruluupussi (x4) MYYTY
Hau Hau kevyt solmuluu (x3) MYYTY

1€/PUSSI
Voitetuilla ruokasäkeillä on valitettavasti sama kohtalo. En pysty mitenkään koko ajan vaihtamaan koirieni ruokavaliota ja vaikka Sulolle yritinkin syöttää Stellan voittamia BIS-säkkejä niin nyt ei enää pysty sekoittamaan enempää ja Sulon on aika siirtyä täysin omaan ruokaansa. 
Sam's Field Fresh Chicken and Potato Adult Medium 13kg (Ovh. 39,90€) 15€ MYYTY
Brit Care Salmon & Potato 1kg 2€
Yllä siis kuvat uusista kirppistuotteista ja kurkatkaapa ihmeessä myös viime postaus, koska siellä on edelleen yksi ruokasäkki vapaana ja pari muuta koiratarviketta vailla uutta omistajaa :)
 

3 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, että näyttelyissä meni niin "pöydän alle" esiintyminen, ja tuolla sitten noin hienosti" :D Onnea kuitenkin upeasta sijoittumisesta ja erityisesti hyvästä kehäkokemuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis rehellisesti sanottuna olis se Stella vielä paremminkin voinut esiintyä, kuten mainitsin niin ryhmäkehässä se meni jostain syystä ihme jännitystilaan, mutta rentoutui sitten lelun avulla ja sama BIS-kehässä, neiti alkoi jo väsyä seisomiseen ja istuskeli pari kolme kertaa. Olis ollut ihan kiva liikkuakin siellä ollessa, mutta näin tällä kertaa :p Stella kuitenkin erottui jotenkin edukseen ja siitähän tuolla on kanssa kyse, kuka sitten hurmaa tuomarit niin se voittaa ;) Ja enhän mä seurannut tai nähnyt ollenkaan mitä muut koirat, jotka olivat samaan aikaan kehässä tekivät ja miten esiintyivät joten paha mennä sanomaan miks just Stella miellytti :)

   Poista
 2. PUN1 BIS1! Hyvä sinä&Stella. :D Onnea!

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)