sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Eva Lacnakovan agilitykoulutus 19.1.2013

 
Eilen illalla olimme tsekkiläisen Eva Lacnakovan koulutuksessa ATT:llä. Stellalla oli tietysti vielä juoksu päällä, mutta juoksuhousujen kanssa saimme osallistua. Ensin teimme rataa osissa ja kävimme läpi muutamia ohjausjuttuja. Olimme Stellan kanssa jo toista kertaa Evan koulutuksessa ja jälleen kerran teemana oli hakea vauhtia! Olen ihan supertyytyväinen Stellan motivaatioon juoksuisena, eroa ei oikeastaan ollut normaaliin tilanteeseen eikä toiset koirat aidan takana aiheuttaneet mitään häiriötä! Saimme hyvää palautetta useilta ihmisiltä ja siitä tuli todella hyvä fiilis jatkoa ajatellen ja Evakin tuntui olevan tyytyväinen Stellan vauhtiin. Itse opin taas paljon uutta kuten esimerkiksi sen että Stellalle jarrujen opettaminen on lähes välttämätöntä!
 
Lopuksi saimme mennä kisanomaisesti koko radan alusta loppuun asti. Radalla oli 18 estettä ja apuina radalla oli vain kepeillä muutamat ohjurit alku- sekä loppupäässä, koska niiden opettelu on vielä kesken enkä uskaltanut mennä vielä ilman, vaan halusin onnistumisia. Tässä videolla tuo viimeinen pätkä:
 
 

 
Kiva koulutus takana! Suosittelen tätä kouluttajaa lämpimästi muillekin agilityharrastajille :)

6 kommenttia:

 1. Hurjan hienosti ja vauhdikkaasti menette!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Stella rakastaa tätä puuhaa ja niin rakastan minäkin <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu aika kiitettävästi Stella jo hakee esteitä ja lukitseekin esteet ihan mallikkaasti :) Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kunhan juoksut loppuvat! :)

   Poista
 3. Onhan toi nyt niin upeen näköstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Treenattavaa kyllä riittää loputtomasti :) JA ens kerralla tekin tuutte Evan koulutukseen! :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)