lauantai 19. tammikuuta 2013

Top Dog Show 2013

Tänään käytiin sitten Turku KV:ssä- Top Dog Showssa - hakemassa Stellalle yksi erittäin hyvä arvostelu jonon jatkeeksi. Tuomarin Skaar Torbjörn ja Stella esiintyi juoksut huomioon ottaen todella upeasti. Liikkeet ovat omaan makuuni aina laiskat, koska Stellaa ei paljon näyttelytouhu kiinnosta. Tuomarin ronskit otteet eivät pahasti hätkäyttäneet Stellaa, vaikka sitä selvästi ahdisti miehen lähestymistapa.

Oman vuoron odottelua
 

Stellan liikkeet
 

Stellan esiintymistä

Seisoa Stella jaksoi hienosti ja tuomari tuli todella mukavasti vielä kertomaan että EH tuli ainoastaan Stellan liian korkean otsapengeren ja kallon vuoksi. Muuten hän kehui koiraa ja sanoi vielä tämän olevan niin sanottu vanha "ERI" joten eipä se hänen mielestä ole niin huono suoritus. :) Eipä jäänyt silti harmittamaan yhtään tuon sinisen nauhan saaminen tällä arvostelulla:

"Uttrycket störs av för mycket stopp och skalle. Mörka ögon. Välbundna öron. Bra hals. Mycket bra kropp och benstomme. Välvinklad. Bra päls och färg. Rör sig med bra steg."  (19.1.2013, Turku KV, Skaar Torbjörn, Sverige)

Kuva: Sari Sainio
Tulos: JUN-EH

Suomeksi: "Ilmettä häiritsee liian korkea otsapenger ja kallo. Tummat silmät. Hyvin taittuneet korvat. Hyvä kaula. Todella hyvä kroppa ja luusto. Hyvin kulmautunut. Hyvä turkki ja väri. Liikkuu hyvän mittaisin askelin."

Nyt näyttelyt saavat taukoa ainakin kevääseen asti. Kai me muutamassa ulkokehässä käydään sitten taas pyörähtämässä kokeilemassa arpaonnea, jos agilityharrastuksen parista ehditään :)

Myös tällainen hihna tarttui mukaan agilitykisoja varten ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)