lauantai 1. kesäkuuta 2013

Tahdon voimaa Salon kisoissa


PÖÖ!
Pöö vaan kaikille lukijoille! Käytiin Stellan kanssa kisaamassa kolmen radan verran tänään Salossa ja olipa kivat kisat :) Virheitä tuli yhteensä vain yksi rima joka oli täysin oma mokani. Kahdelta muulta radalta nolla, joista toinen ei ollut nättiä nollaa nähnytkään, mutta kontaktit otettiin hienosti ja kepitkin löytyi hyvin joka radalla! Superia! Tässä sitten taas videokuvaa sekä jälkikäteispohdintoja, kiitokset Heidille kuvaamisesta!
 
Ensimmäinen rata, uusi pohja ja jännitys - mielenkiintoinen yhdistelmä. Tämä oli täysin pelastelurata, itse ohjasin tosi kökösti monet kohdat ja hylly oli todella lähellä. Viiimeinen rima kosahti alas, luultavasti koska nostin käden liian ylös yliohjaamalla vikan hypyn. Ensimmäinen oma moka oli olla käyttämättä ekalla putkella putkijarrua ja valssi olisi ehkä sopinut tuohon paremmin. Toinen moka oli oma kökkö liikehdintä ennen keppejä ja kolmas moka oli tuo "melkein hylly" -kohta. Nuo tuollaiset ansaputki-kohdat ovat Stellalle pahoja, mutta juurikin noita täytyy harjoitella! En tiedä ohjasiko takaakiertokäsi taas koiran putken suulle vai oliko oma liike vain huono tuolle hypylle.Toinen rata oli aikamoinen, putkijarruja olisi taas tarvinnut osata treenata, jotta tämä rata olisi voinut olla nätimpi! Hieman ajoituksellisesti ontuvaa rataa, saksalainen vähän kökkö, kontaktit tosi hienot omaan tasoomme nähden ja niissä paloikin eniten sekunteja, koska halusin malttaa niillä hetken pidempään. Olenpa tyytyväinen että nämä kontaktit ovat vihdoin alkaneet toimia kunnolla kisatilanteessa! Montaa nollaa ei tällä radalla nähty, joten Stellan aika riitti myös 1. sijaan sekä toiseen agilitysertiin! <3 Olipa kiva ylläri! :)Tuomari Minna Räsänen kehui Stellaa ja minä kiitin kauniisti. Kyllä saan olla taas todella ylpeä mun pikkusesta! <3 Ekaa kertaa tuomari näin antaa meille kehuja :) Ei muuten ihan huonosti edustettu ATT:tä, koska tämän radan kolmen kärki koostui ainoastaan ATT:läisistä minishelteistä ;)

Stellan kanssa palkintojenjaossa
 
Tässä se on, Stellan toinen agilitysertifikaatti! :)
Viimeisellä radalla oli kuuma keli vienyt kivasti ohjaajalta suurimmat mehut, joten rataantutustuminen oli erittäin huolimaton ja opettelinkin radan ensin väärin. Tuo putkihässäkkä kohta oli oikea dementiatesti ja piti vielä radallakin katsoa numeroita että mihin ollaan menossa. Rytmiä oli todella vaikea löytää tällä radalla, mutta vaikka muuten ohjasin Stellalle todella huonot linjat niin onnistuin kepeiltä tekemään persjätön, mitä en ole aikaisemmin uskaltanut koittaa missään :) Eli olihan tälläkin radalla jotain hyvää ;) Loppu oli täysin törppöilyä, menin muuttamaan suunnitelmaan noille vikoille hypyille ja koska välistäveto ei todellakaan ollut oikea ratkaisu Stellalle, olin auttamattomasti myöhässä valssissa, joten aikaa paloi enkä edes tiedä kuinka mones sijoitus oli, sillä tällä radalla teki ainakin puolet koirista nollaradan. Ystävämme Heidi Lehto ja Bingley sen sijaan saivat kuitenkin upeasti hyppysertin tältä radalta! Jee, onnea Heidi & Bingley!Tästä päivästä historiallisen tekee juurikin se että ensimmäistä kertaa saatiin aikaiseksi tuplanolla kolmosluokassa sekä saimme ensimmäisen voittonollamme! Kaikki on siis näköjään mahdollista kun oikein ottaa taisteluasenteen kisoissa! :)


Pakko myös kehua järjestäjien huikeita palkintoja! Tässä kuva meidän palkintokassin sisällöstä. Saimme pussillisen ruokaa, Nutrolin-öljyä, ihanan kongilelun, hienot ruusukkeet sekä muutamat ruokanäytteet ja jonkin pullon jotain koiranruokaan lisättävää kastiketta.


Kaunis koira ja kaunis ruusuke <3
 
Kiitokset kisaseurasta parhaille ATT:läisille ja muille tutuille! Ihanat huudahdukset videoiden taustalla! ;) 

5 kommenttia:

 1. Onnea vielä kerran! Olette oikeasti ihan tosi taitavia, ihailen sitä kuinka tasaista ja sujuvan näköistä rataa pystyt tekemään rata toisensa perään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! :) Ja onnea vielä Bingleyn hyppysertistä! Se meni niin kyllä oikealle koirakolle! Mä olin vikalla radalla menettänyt otteen rataantutustumiseen ja oli kyl aikamoista linjojen paukuttelua koko rata :D Joskus on niitä HYL-HYL-kisoja ja joskus on sitten näitä päiviä jolloin saa merkintöjä kisakirjaan ;) On tää niin kiva harrastus!

   Poista
 2. Oi kylläpäs oli lähellä putki ekassa radassa yleisökin eli hetkessä mukana :P Harmillinen tuo vika rima.

  Loppuradat oli hienoja, hyvä te <3 Onnea vielä !! <3 hienot palkinnot kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löydän noista kyl ihan tosi paljon omii sijoittumis- ja ajoittamisvirheitä, mut sellasta se on kun ei o paljoo kisannut ja monii ohjausjuttuja kauheesti edes treenaillu vielä niin ei osaa nopeesti tehdä sillee ku on suunnitellut :) Mut tulipahan taas kisakokemusta ja tolta sertiradalta en varmaan näillä taidoilla paljoa osais muuttaa toimivammaksi. :p Kiitos onnitteluista :)

   Poista
 3. Onnea ja ohjaat tosi hyvin !
  http://neajadana.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)