torstai 11. heinäkuuta 2013

Irtiotto arjesta ja Raumalla pyörähtämässä

 
Vapaapäivä - näitä tuntuu olevan hektisessä elämässäni aika harvoin, mutta sitä suuremmalla syyllä niistä pitää ottaa kaikki irti, nauttia ja tehdä jotain mikä poikkeaa kaikesta arkisesta.
 
 
Päivä alkoi sillä että Stella pääsi jälleen Minnan osaaviin käsiin eli Stella hierottiin Minnan luona jo elämässään viidennen kerran. Miten näitä kertoja onkin kertynyt näin monta? No syynä piilee se että tämä neiti on pienestä pitäen tarvinnut hierontaa pysyäkseen fyysisesti hyvässä kunnossa. Nyt kun treenikertojakin on ollut suhteellisen vähän, niin jumiutuminen ei voi mitenkään johtua pelkästään tästä lajista, sillä jälleen tälläkin kertaa Stellasta löytyi hoidettavaa. Hoitokerroilla kuitenkin ennaltaehkäistään myös loukkaantumisia ja niiden avulla Stella pysyy hyvässä harrastuskunnossa :) Maksan silti mielummin parin startin verran yhdestä hieronnasta aika ajoin, jos se pitää koirani terveenä, iloisena ja reippaana :)
 
<3
Sulo jäi tällä kertaa kotiin, koska sen lihakset olivat viime kerralla jo paremmassa kunnossa kuin Stellan, eikä siksi tarvinnut uutta hoitokertaa näin pian. Stellan hierontakerroista olen päivitellyt blogissani ja pääset kurkistamaan näihin kertoihin seuraavista linkeistä: 28.6.2012, 31.7.2012, 23.8.2012 ja 19.6.2013. Aina on pakko kantaa kameraa mukana kun noista hierontakuvista pukkaa tulemaan niin ylisöpöjä :) 


Stella nautiskelee...
Stellalla on huomattavasti kireämpi takapää kuin etupää. Etujalat menisivät kuulemma vaikka ympäri, jos se olisi mahdollista. Niin taipuisat ne ovat! Olisiko tässä yksi syy siihen että lapojen väli kireytyy niin helposti?
 
Kyllä venyy!

"Tässähän voi pikkasen jopa torkahtaa..."

Hieronnan jälkeen lähdimme sitten pienelle vierailulle Raumalle ystäviä tapaamaan ja koirat lähtivät tietysti mukaan. Päivä vietettiin ihan rauhallisissa merkeissä ja Stellallekin teki hyvää päästä pikkasen remmikävelylle hieronnan jälkeen tunnustelemaan hoidettua kehoaan. Kaikkea riehumista yritettiin välttää, mutta kotiin palatessa alkoi neidillä jo olemaan aikalailla patoutunutta energiaa kun ei ollut lainkaan saanut juosta vapaana. Miten te muut jotka hoidatatte koirianne saatte pidettyä koiranne lepopäivänä aloillanne? :) Ajattelin jotenkin että vierailu uudessa paikassa olisi väsyttänyt psyykkisesti sen verran ettei se jaksaisi päivän päätteeksikään riehua, mutta väärässä olin... Tässä pikku kuvakooste meidän Vanha Rauma -visiitistä.
  
 Ensin nautiskeltiin mansikoita perille päästyämme - Nams nams!

  
 
 
 
Kerttu Horilan Maire-patsas on kesälomalla Porin Eetunaukiolta Rauman taidemuseon edessä ja sitä käytiin tietty moikkaamassa ;)
 
Kaupunkijuna :)
 
Italialaista mansikka- ja tumma suklaajätelöä <3
 

Soppi- kahvilaan oli kivasti myös koirat tervetulleita, mutta jäimme silti terassille
nauttimaan ilta-auringosta :)
 
S niin kuin Sulo ja Stella ;)
Rauma on aikas söpö kaupunki, ainakin tuo Vanha Rauma ja se pari korttelia joita me kierrettiin ;) Tuo Sopin jäätelö on kyllä maistamisen arvoista. Jos joskus eksytte Raumalle, esim heinäkuun lopussa Agipitsi-tapahtumaan niin poiketkaahan ihmeessä tuonne jätskille, koska sinne ovat tosiaan koiratkin tervetulleita :)

2 kommenttia:

  1. Nautittaisiimpa meilläkin hieronnoista noin kovasti... Meidän neidille se tuntuu olevan vain välttämätön paha ja vähintään viiden minuutin välein yritetään nousta ja päästä eroon hierojasta.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut että hierojissakin on eroja. Minnan lähestymistapa on kaikista tähän astistista Stellalle sopivin ja vaikka paikat olivat taas kipeenä, niin silti antoi kiltisti hieroa ja avata nuo vaikeatkin paikat. Ei Stellakaan rakasta tuota hieromista, koska ainahan se tuntuu jossain kohtaa pikkasen ikävältä kun sitä hierottavaa löytyy, mutta loppuajasta (se mistä kuvatkin on otettu) niin ihan selkeästi huomasi että Stella myös nautti hieronnasta :) Rutiinin ja oikean hoidon kautta uskon että teidänkin koira oppii olemaan paremmin paikoillaan :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)