tiistai 5. marraskuuta 2013

Minipäivitys: Kontaktitreenit 4.11.2013

Flunssan kourissa edelleen, blääh ja niisk sanon minä! :( Eilen kuitenkin pystyttiin vähän vahvistamaan kontakteja Stellan kanssa. Tänään olen kuitenkin vain hankkinut tuuraajia itselleni tämän viikon treeneihin, koska ei kerta kaikkiaan pysty juoksemaan tässä kunnossa saatika itse keskittymään tarpeeksi, jotta saisin treeneistä kaiken irti :( Nyt keräillään vain voimia viikonlopun startteja varten! Eiköhän se flunssakin tästä vähitellen lähde levon avulla...

Väsäsin huvikseni tällaisen lyhyen koosteen Stellan puomi/keinu-treeneistä eiliseltä. Ellalle paljon kiitoksia kuvaamisesta! :) Mä vasta sitten opettelen muokkailemaan videoita, aikaisemmin olen julkaissut täysin originaaleja versioita treeneistä ja kisoista, mutta nyt opettelen leikkaamaan turhia pätkiä pois ;)


4 kommenttia:

 1. Tosi upeet kontaktit Stellalla kyllä! Varsinkin toi keinu aiheuttaa kateutta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Kontaktit ovat minusta aina ikuisuusprojekti - aina riittää parannettavaa! :) Stellankaan eivät ole läheskään valmiit vielä liikehäiriöiden, leieröinnin, erottelun ja irtoamisen suhteen. Mutta näitä treenaillaan vähitellen eteenpäin :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä kehittyny noi kontaktit entisestään, huikeesti stella menee :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kyllä kehittyny noi kontaktit entisestään, huikeesti stella menee :)

  VastaaPoista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)