sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Backlap ja muita kiemuroita


 
Kuva: Ella Kaijärvi
Niin se vain on, että ei kyllä ole valittamista, että pääsee omalla avaimella treenaamaan oman seuran hallille silloin kun mieli tekee. Ensi viikko ollaan joululomalla, joten käytiin viime perjantai-illan ja Tepon synttäreiden kunniaksi Ellan kanssa vähän aksailemassa. Ellalla oli myös kamera mukana, joten saatiin napattua kivat kaverikuvat Stellasta ja Teposta ja sen lisäksi tuo kiva kontakti-otos Stellasta :) Kiitos Ella kuvista! Agilitykuvia on kyllä vieläkin ihan liian vähän mun koirista, mutta eiköhän ne ajan mittaan lisäänny :)Kuva: Ella Kaijärvi


Kuva: Ella Kaijärvi
Stellan kanssa treenailtiin backlapia molempiin suuntiin ja keppien leieröintiä sekä hieman putki-puomi erottelua. Kokeiltiin myös Ellan rakentaman radan vaikea kohta kahdella eri tavalla. Tässä minikooste treeneistä, hauskaa oli :)Myös Sulo pääsi vähän rallattelemaan radalle ja se pääsi myös menemään meidän molempien kanssa :) Tässä videokooste, jossa ensin Sulo tulee minun kanssani radalla ja sitten Ellan ohjaamana. Omaan silmääni Sulo menee melkeinpä paremmin Ellan kanssa... Ellalla taitaa olla paremmat hermot tuon otuksen kaarroksiin kuin minulla ;) Tuo finkki-ohjaus (vai mikä sen nimi olikaan...?) taitaa toimia Sulon kanssa aika hyvin. Ensi kerralla täytyykin keskittyä tuon ohjauksen vahvistamiseen sekä takaakiertoihin, jos vaikka Sulo korkkaisi kakkosluokan jo tammikuussa, ei tosin välttämättä minun ohjaamana ;) Tässä Sulon treenien parhaat palat.Taas tuli päiviteltyä vain aksa-asiaa, mutta täytyy todeta ettei tässä olla lenkkeilyn lisäksi kauheasti muuta ehditty. Kiirettä on pitänyt ihan koiraharrastuksen ulkopuolisessa elämässä jo monen monta viikkoa putkeen ja unen määräkin on tällä kirjoittajalla ollut aika olematon, vielä kun näköjään täytyy neuroottisesti saada blogipäivityksiäkin aikaiseksi ;)

Kaiken kiireen keskellä, olen tosin myös yrittänyt jollain ihmeen kaupalla metsästää ja mixata Stellalle vihdoin sitä koiratanssi-freestyle-ohjelman musiikkia, mutta vielä en ole onnistunut päättämään mihin musiikkiin lähden meidän temppuja yhdistämään. Aikomuksena olisi lähituleivaisuudessa alkaa kunnolla myös harrastamaan koiratanssia, mutta ilman omaa numeroa ei voida mölleihin tietenkään osallistua... Temput Stella jo hallitsee hyvin, joten tämä taitaa olla se koiratanssiuran korkkauksen vaikein vaihe. Katsotaan miten aika ja motivaatio riittää :)

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti joulun aika rauhoittaa kiireitä! Onko koirien joululahjalista jo lähetetty Korvatunturille :) ? Meidän Jessica meni viime vuonna aivan sekaisin lahjoista, vaikka se on nähnyt jo 12 joulua! Yritti avata kaikkien muidenkin paketteja :D Tänä vuonna se saa uuden pehmovinkulelun, ne on sen lemppareita. Hyvää joulua ja tsemppiä ensi vuoden haasteisiin! Innolla odotetaan teidän koiratanssin ensiesiintymistä!
  T:Petra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne toiveet jo lähetetty, nimittäin agility-yksityistuntivaraukset ;) Siinä Stellalle ihan tarpeeksi lahjoja ja samoin minulle ;) Yritän huomenna ehtiä hakemaan molemmille joulupurtavaa ja Sulo arvostaa tätä varmasti :) Meillä on leluja jo hirmu iso kasa ja kaikki muukin tarvittava löytyy jo kaapeista, joten en sen enempää lähde niille osteskelemaan. Kyllä molemmille silti jotain paketteja avattaviksi löytyy ihan varmasti ;) Katsotaan tuleeko tuosta koiratanssista mitää, toivotaan että aika riittää! :) Stellalle sopisi niin moni laji, mutta mun vuorokauteen menee vain 24 tuntia ;D Kiitos samoin, hyvää joulua ja kiitos kommentista! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan se :) Se tulee sun kanssa jo ihan yhtä lujaa kuin mun kanssa :D

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)