tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas...


Vihdoin on joulurauha ja joulufiilis saavuttanut meidän laumamme. Meidän joulumme koostuu pienistä perinteisistä asioista, kuten hyvästä ruoasta, lepäämisestä, lenkkeilystä ja muutamasta paketista, mutta ennen kaikkea yhdessäolosta nauttimisesta. Tänään aamulla olimme metsälenkillä Lauran ja perrojen kanssa ja sen jälkeen otettiin vähän joulukuvia (sisällä, koska ulkona ei ole lumesta tietoakaan...). Tässä muutama otos, joiden myötä toivotamme kaikille blogimme lukijoille...
 
Oikein ihanaa, hauskaa ja tunnelmallista joulua <3
 
Sulo-pukki ja pikku Stella-joulutonttu <3
Taisi Sulo saada mieleisensä lahjan kun on suu niin hauskassa virneessä... ;)

Stella oman pakettinsa kimpussa :)

2 kommenttia:

  1. Näkyykö Stellalla sinistä tossa vikassa kuvassa? Silmässä siis. Eka kerta kun mä nään sen, jos kuva ei vaan hämää :) Niin ja hyvää joulua, tai nyt vois kyllä jo toivottaa vaan hyvää uutta vuotta kun joulu on melkeenpä ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kuten sanoin jo livenä niin sinistä siinä silmässä tosiaan on ;) Eipä taida livenäkään näkyä ihan noin selvästi kuin salamalla otetuissa kuvissa. Harvemmin onnistun nappaamaan julkaisukelpoisen kuvan, jossa tuo sininen osa näkyy. Kiitos vielä joululahjoista, kaikki olivat ihan lemppareita ja leluillakin on jo leikitty vaikka kuinka paljon! :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)