sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Pimeän talvikauden pelastaja

Paluu "normaaliin elämään" on koittanut ja taas ollaan kotona muutaman päivän arjelta pakenemisen jälkeen ;) Itselläni oli jo ensimmäinen työvuoro ja nyt onkin töiden lisäksi vain muutama päivä enää aikaa tämän vuoden puolella saada tehdyksi kaikki rästihommat. Unohdin kaiken kiireen keskellä Sulon agility kisailmoittautumisen (nyyh!) joten Sulo ei nyt kisaakaan vielä tammikuussa kuten jossain vaiheessa täälläkin vihjailin. No mutta ei se mitään, yritetään sen sijaan treenailla molempien kanssa ja kisaan molempien kanssa sitten kun taas ehdin.

Lunta ei olla nähty kunnolla koko talvena ja alan jo pikkuhiljaa uskomaan ettei sitä taida tullakaan. Ei silti, en todellakaan valita, koska me olemme sen ansiosta saaneet pitää peruslenkkireittimme, jotka normaalisti ovat hiihtäjien valtaamia tähän aikaan vuodesta. :) Lumi valaisisi tietysti kivasti tätä pimeää "aikakautta", mutta onhan niitä muitakin tapoja... Nimittäin, satuin saamaan tähän pimeyteen  maailman osuvimman joululahjan... otsalampun! (kuva alla) Ei olisi tullut lenkistä yhtään mitään tänäkään iltana kun pääsin töistä yhdentoista jälkeen ja meidän lenkkipolun valot sammuvat jo iltakymmeneltä. Nyt tämän vehkeen avulla voidaan kulkea ihan pilkkopimeässäkin, koska se valaisee mukavasti peräti 31 metriä edelläni :) Suosittelen kaikille koiranomistajille vakiovarusteeksi ;) Tämä yhdistettynä tietenkin koirien heijastinliiveihin, niin ei voi sitten millään kadottaa koiriaan ulkona pimeälläkään ja autoilijatkin näkevät paremmin missä ihmisiä ja koiria kulkee! Kiitos Rasmus <3

Otsalamppu - ihan paras joululahja :)

Otsalampun lisäksi sain hieman lisävarustusta keittiön jälkiruoka-kokkaus puolelle, suklaata sekä vähän kosmetiikkaa ja sen sellaista - koirat taas saivat tuttuun tapaan nameja, leluja ja pureskeltavaa ihanilta ystäviltämme. Kiitos! Veikkaan että me kaikki ollaan enemmän kuin tyytyväisiä näihin pikku ylläreihin... Itselleni tärkein lahja oli saada olla ihanien ihmisten ympäröimänä ja saada syödä vatsantäydeltä hyvää ruokaa ja nukkua oikein pitkään aamuisin :) Nyt jaksaa taas ahertaa!

"I'm dreaming of a white Christmas..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)