maanantai 10. helmikuuta 2014

Stellan agilitytreenit 10.2.2014

Pikapäivitys kuulumisten ja videon kera! Pidettiin tässä juuri useamman päivän harrastustauko koirien kanssa ja molemmat saivat myös ansaitsemansa hieronnat. Muuten ollaan vain lenkkeilty metiköissä ja lenkkipoluilla ja lepäilty. Tänään olikin sitten taas kunnolla aikaa käydä vähän treenailemassa ja Stellasta huomasikin heti, miten vapaapäivät ja hieronta olivat tehneet terää. Sulollakin riitti intoa ja yritystä :) (Sulon treenejä en saanut tällä kertaa videolle...) Mitään ihmeempää teemaa ei meillä ollut, muuta kuin että pidetään hauskaa ja sovelletaan joitain tekniikoita ja kokeillaan juttuja. Oli todella hauskaa :) Ensi viikonloppuna käydään Stellan kanssa Janakkalassa kisaamassa ja sitä ennen piipahdetaan Ulla Kaukosen hyppytekniikan jatkokurssilla omalla hallillamme. Ohjelmaa riittää siis juuri sopivasti omien opintokiireideni ohella :) Näistä hetkistä pitää vaan yrittää ottaa kaikki irti, kun pääsee radalle noiden koirien kanssa <3 Tässä pieni kooste Stellan treeneistä.

2 kommenttia:

  1. Teillä on niin _nättiä_ tuo meno! :) Meilläkin oli tänään tosi hauskat ja haastavat treenit, mulla oli vaan ajoittain semmonen olo että olen joku norsu kisatantereella :D Ei varmasti ollut yhtä soljuvaa menoa kuin teillä ;) Ja katos pöytäkin näkyy olevan, ekaa kertaa näen sen varmaan missään videolla. Sulla myös pysyy hyvin liike koko ajan päällä, musta se on haastavaa välillä, ja liikun tosi töksähtelevästi :) Kiva video oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada tollasia kehuja :D Totuus on vaan se että kun silmä kehittyy niin löytää tuosta samasta videosta nääääin paljon parannettavaa ja kohtia missä mä voisin ohjata paljon paremmin ;) Kun viilataan pilkkua niin olin monessa kohdassa myöhässä ja monessa kohtaa olisin voinut ohjata paremmin (eikä tässä ole nyt vain oma mielipiteeni, vaan asiasta on kyllä keskusteltu ;)). Ja kuten itsekin sanoit: nättiä - joo-o, sitä se just on, mutta LIIAN nättiä ja pikkusievää :D Mun täytyy kehitellä sitä "hurlumheitä" mukaan tuohon niin ettei se näytä niin tanssilta. Etkä sä mikään norsu oo ;) Treeniä vaan ja ajoitusten hiontaa ja sen sellaista niin hyvä tulee! :)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)