lauantai 31. toukokuuta 2014

Erinomainen yritys - Turku RN 31.5.2014


 

Niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana ;) Käytiin Stellan kanssa tänään Turun ryhmänäyttelyssä. Näyttelyyn oli ilmoitettu vain 19 shelttiä, joista 8 oli avonarttuja. Tuomarina näyttelyssä oli slovakialainen Gabriela Ridarcikova, joka käytti kyllä koko väriskaalaa, jakaen ehkä enimmäkseen kuitenkin EH:ta ja ERI:ä. Kahdeksasta avonartusta 6 sai ERI:n, mukaan lukien myös Stella. Stella esiintyi jälleen hienosti, vaikka edessä ollut narttu hyppi ja haukkui häntä ojossa minkä ehti ja se toki sai Stellankin hännän pikkasen normaalia villimmäksi. Yksilöesiintymisessä Stella ei nostanut liikaa häntää, joskaan se ei myöskään ollut jalkojen välissä. Tästä tuli kuitenkin pieni maininta, joten tämä täti oli asiasta aika tiukkana ;)Kuudesta ERI:n saaneesta,  tuomari alkoi laittamaan narttuja järjestykseen. Hän mietti jonkin aikaa ensimmäistä ja toista sijaa, mutta päätyi kuitenkin laittamaan Stellan toiseksi, koska tuomaria miellytti enemmän soopelinartun kuono-osa. Läheltä siis liippasi toinen luokkavoitto putkeen ja koska nälkä kasvaa syödessä niin kyllähän tuo kakkoseksi jääminen vähän kirpaisi ;) 

Tuomari antoi kuitenkin molemmille SA:n ja niin sitten Stella tuli PN-kehässä myös toiseksi, häviten tietty samalle nartulle ja saaden VARA-SERTI:n. Stellalle siis jo toinen "läheltä piti-serti" tämän vuoden puolella. Toki en voi olla kovin pettynytkään tähän lopputulokseen, sillä hopea ei ole häpeä ;)

Miten niin pettynyt ilme? :D


Stellan arvostelu:

Excellent body proportion. Excellent head and expression. Deep chest. Good forchest. Well angulated. Tail carriage little high when moving. Moves well. / Gabriela Ridarcikova, Slovakia 

Suomeksi:

Erinomaiset rungon mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Syvä ja hyvä rintakehä. Hyvin kulmautunut. Hännän kanto hieman korkealla liikkeessä. Liikkuu hyvin. 

Tulos: AVO-ERI AVK2 SA PN2 VASERT


Nyt sitten jäämme pohtimaan, koska menemme seuraavan kerran kokeilemaan onneamme tässä lajissa. Ehkä syksyllä yksi tai kaksi yritystä, mutta pääasiassa palaamme tähän harrastukseen vasta ensi vuoden puolella :)

4 kommenttia:

 1. Tunnistin teidät siis ihan oikein kun siinä kehän nurkalla pyörähdin! :) Olitte vissiin just menossa kehään enkä viittiny sit tulla häiritsemään. Stella on kyllä niin upea neiti, kyllä sieltä vielä niitä sertejä tulee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa :D Mä olin varmaan niin jäässä etten tajunnut mitään mistään :D Kiitos kiitos :)

   Poista
 2. Anteeks ystäväiseni, mutta mua niin huvittaa toi sun olemus tossa missä jäitte kakkosiks :D Voi harmitus silti <3 mutta kyllä se toinen ja kolmaskin serti sielt vielä tulee :) Stella onniin nättinä, niinkuin aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Muakin huvittaa :D Nauroin räkä poskella tota kuvaa niin oli pakko jakaa se toisten kanssa :D Se nyt oli vaan sellanen "noniin, anna se varaserti nyt sitten" :D Ja eipä niillä serteillä mikään kiire ole :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)