maanantai 26. toukokuuta 2014

Vesipeto vol 2

"Hyökkäykseen!"
Suunnattiin eilen näyttelyn jälkeen Stellan kanssa uimaan. Neiti oli kyllä onnesta soikeena kun pääsi polskuttelemaan Eevan & kumppaneiden kanssa! Stella jatkoi uimaleikkejään siitä mihin se viime vuonna jäi ;) Tästä painalla pääset katsomaan miten Stella the vesipeto sai alkunsa. Sulo lähti tällä kertaa mielummin lenkille äitini kanssa ja parempi näin, koska Sulo on veden äärelllä niin kovaääninen ja tottelematon, etten olisikaan jaksanut ottaa sitä tällä kertaa mukaan. Kuvat saa puhua tässä postauksessa puolestaan.


Frisbeee <3

Kumpi ehtii ensin, Stella vai Sofi?
 
Ilmakuivaus :D

Tytöt noutaa vesileluja :)


... ja takaisin.

Stella tykästyi Milan vesileluun ;)

Uinnin jälkeen sitten tietenkin kuivateltiin... kyllä märkä sheltti on kaunis! Vai mitä tykkäätte? ;)


Milan ja Stellan tuorein kaverikuva ;)

Märkä ja hiekkainen <3
Laituriposeeraus :D
Vesileikit ovat ehkä parhainta kesässä... ainakin jos kysytään Stellalta :) Kyllä muuten virkisti kivasti! :) Mukavia uintihetkiä kaikille lukijoille! :)

4 kommenttia:

 1. Einonkin mielestä uiminen on kesässä ihan ykköslaji! Sit ku saan hankittua sen auton, voidaan joskus käydä mun mamman rannassa uittaa vesipetoja :) Harmittaa, kun ei ollut kameraa sunnuntaina mukana. Kerrankin olisi ollu heittäjä mukana, niin olisi itse voinu keskittyä kuvaamiseen. Einon kanssa ei oikeen kerkee sekä heittää että kuvata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo loistoidea! :) Mä otan mun vesipedon mukaan ;) Saa nähdä miten se uskaltaa uida jos Eino riehuu vieressä hulluna :D No eiköhän se onnistu :) Kyllä vesipeto aina toisen vesipedon tunnistaa ;)

   Poista
 2. Oli kivaa! <3 Kivoja kuvia räpseit, kiitos vielä niistä! :) Oltiin näköjään valittu sama "kaverikuva" ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :) Oli kyl hauskaa! <3 Nyt on taas sitten tälläset kylmemmät kelit niin saa vain haaveilla koiran uittamisesta tai meriveden lämpenemisestä... :/

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)