lauantai 7. kesäkuuta 2014

Harrastus nimeltä uinti

Uusi uintikohde: Uittamon vierasvenesatama
En muista koska viimeksi meillä olisi ollut TÄYSIN vapaa viikonloppu: ei kisoja, ei treenejä, ei töitä, ei kouluhommia eikä mitään muitakaan velvotteita (lukuunottamatta sitä että gradua pitäisi kirjoittaa... hups!). No kuitenkin, me päätimme ottaa pientä irtiottoa arjesta. Tänään teimme pienen retken Turun Uittamoon tsekkaamaan uusia uintipaikkoja. Stella sai seurakseen bordercollie Seran :)

Stella jälleen vauhdissa
Stella menee yhä nopeammin veteen kun rantaan päästään ja se on oppinut nyt vetämään veden äärelle jo useamman kymmenen metrin päästä, aivan kuten agilityhallille/-kisoihin tultaessa! Stella on siis todellakin syttynyt tähän uimiseen, oikea pikku vesipelastaja! :)


Yksikään lelu ei jäänyt pelastamatta vedestä. Tänään matkassa mukana oli uudenlainen vesilelu eli kongipallo, joka on tuotu tuliaisena ihan Hong Kongista asti ;) Kiitos Rasmus! 

Pelastushommissa ;)
 


Koirilla oli hurjan hauskaa! Uinnin jälkeen tehtiin luonnollisesti muutaman kilometrin kävelylenkki meille uusissa maisemissa. Kiitos vielä Sera ja Jonna kun lähditte opastamaan meitä Uittamossa! :)

Sera ja Stella <3
 

 Ihanaa kesäkuuta kaikille lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Onko Stella siirtynyt kokonaan omistukseesi? Koiranetissä ei lue enää sen kasvattajan nimeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, olen ostanut Stellan kokonaan itselleni, en vain ole tehnyt siitä blogissa mitään numeroa, koska olemme edelleen kasvattajan kanssa väleissä. :) Ja mielellään saat kertoa kuka olet ja miksi asiaa kysyt ;)

      Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)