sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Stellasta FI AVA-H!

Tänään oltiin Stellan kanssa juoksemassa pitsiasusteessa Raumalla. Viime vuoden tapaan ei tehty tuplaa eikä triplaa kun sössin keskimmäisen radan ohjaamalla Stellan väärälle esteelle, mutta eipä se mitään kun irtoaminen ja esteen hakeminen itsessään oli niin hieno juttu. Tästä "VET" menee ehkä lopullisesti mun selkäytimeen (VET=Veto EI Toimi). Kuuma oli kisata, mutta Stella meni tosi kovaa kaikki radat ja liikkui muutenkin paljon paremmin kuin karsinnoissa kolme viikkoa sitten.

Ekalta agilityradalta tehtiin meidän uran ehkä sujuvimmista aksanollista ikinä! Täysillä mentiin hyvällä tsempillä alusta loppuun asti, katsoin koiraa, maltoin ohjata kunnolla ja ohjausvalinnat toimivat kuin unelma! Stellan wannabe-juoksu-A:kin näytti aika hyvältä jo, mutta kyllä meinaan sen silti vielä kunnolla opettaa sille tulevana syksynä ;) Tältä radalta tiukassa kisassa 3./39.sija häviten vain noin 0,3s perrovoittajalle!Illan hyppyradalle lähdettäessä alkoi omat jalat olla jo aikamoista velliä ja koko rata tuntui aikamoiselta kaaokselta alusta loppuun asti. Stella kulki jotenkin yllättävän lujaa siihen nähden, että oli kuuma ja mä olin väsynyt ja siitä syystä olin ihan myöhässä tuossa 7-8 välisessä persjätössä ja samalla ihan pihalla siitä mitkä esteet meidän pitikään poimia matkalta. Ihmeenkaupalla sitten pysyttiin vielä kartalla. Takaaleikkauksessa kepeillä olin vähän epäselvä, koska Stella ei heti lukinnut pituudelta koko estettä. Tältä radalta ennätimme pienen espanjanvesikoiran vauhtiin ja näin ollen luulin pääsevämme uusimaan radan, koska teimme aivan saman ajan radalta. Revanssi mielessä marssin jo lähtöalueelle kunnes tämän koiran ohjaaja ilmoitti antavansa meille luovutusvoiton, koska hän ei halunnut uusia rataa. Mehän oltais tottakai lähdetty taistelemaan voitosta, mutta toisaalta kivempi, että säästettiin koiria tällä päätöksellä. Tarulla ja Ebballa kun on jo nollavoitto ja sertitkin kasassa, joten heille tästä ei olisi ollut mitään uutta saatavaa :) Jotenkin oli adrenaliinit sen verran korkealle kun tajusin, että Stella valioituu tällä tuloksella niin olisi ollut hauska juosta tuo rata uudestaan :)


 
Olipa kiva päästä pitkästä aikaa aksaamaan ja kyllä vain nämä "kyläkisatkin" maistuvat oikein mukavasti arvokisojen jälkeenkin. Etenkin kun Raumalla on aina niin mukava kisata! <3 Kiitos Pasille ja Jennille ratojen ikuistamisesta!
FI AVA & FI AVA-H Shetwood Dazzling Lady

4 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea! :) Hienoa menoa.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköistä menoa, onnea!

  Olen jo jonkin aikaa tätä blogia seuraillut, ja pakko kiittää vielä hyvistä ratapiirroksista. Tosi hyviä treeniratoja! Nämä tulee aina tarpeeseen - itse kun kokoaa jotain itselleen, jää helposti mukavuusalueelle tuttuihin juttuihin... Toivottavasti julkaiset näitä vielä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää piirroksia tulee varmasti sitten kun treenit taas jatkuvat kun polkaistaan syyskausi käyntiin :) Kiva jos niistä on ollut hyötyä jollekin toiselle! Siitä tulee aina hyvä mieli :)

   Poista

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)