sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Turku KV 28.3.2015 sekä kuukauden kuulumiset

Eilen pääsimme Stellan kanssa korkkaamaan meidän tämän vuoden ensimmäisen virallisen koiratapahtuman. Kyseessä oli kansainvälinen koiranäyttely Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa. Mitenkään kovin suurin odotuksin en kyseiseen näyttelyyn osallistunut, sillä Stella pudottaa vieläkin turkkiaan. Motivaatiokaan ei ollut järin korkealla, jonka huomasi siitä, että trimmauksenkin jätin ensimmäistä kertaa ihan näyttelypaikalle asti. Onneksi Hanne auttoi loihtimaan tassukarvahirviöstä sheltin näköisen otuksen :) Kiitos! Itse kuitenkin otin ilon irti ja pukeuduin päivään sopivalla tyylillä kuten kuvasta näkyy ;)

Burberry-huivin voimin brittituomarin kehään :'D

Kuva: Sari Sainio
Shelttejä oli yhteensä 92, joista narttuja oli 55 ja tuomarina toimi John Carter Iso-Britanniasta. Mitään sen suurempaa tavoitetta en meille asettanut kuin sen, että Stella esiintyisi hyvin ja olisi oma itsensä harrastustauosta huolimatta. Sileä ERI saatiin tuomarilta, joka jakoi kaikkea H:sta ERI:iin ja Stellakin esiintyi oikein kivasti, vaikka mitään emme ole harjoitelleet moneen kuukauteen. 

Kuva: Sari Sainio

Kuva: Sari Sainio
Kuva: Sirpa Saari
Kuva: Sirpa Saari

Stellan arvostelu: 
Very nice size. Nice sweet, feminine head. A smaller type. Built and moved correctly. Coming into full coat. Plenty of bone for her size. - John Carter/ Iso-Britannia

Suomeksi:  Oikein hyvän kokoinen. Suloinen ja narttumainen pää. Pienempää tyyppiä. Rakentunut oikein ja liikkuu oikein. Kasvattaa turkkiaan. Hyvin luustoa kokoisekseen.


Tulos: AVO-ERI

Instagram-kuva

Olipa kiva pitkästä aikaa tehdä jotain kahdestaan Stellan kanssa, vaikka laji olikin se sivuharrastus. Voisin tähän samaan hengenvetoon mainita, mitä viime postauksen jälkeen on tapahtunut... Stella ei ole siis viime postauksen jälkeen käynyt hallilla, vaan olemme sen sijaan käyneet vesiterapiassa, jotta Stellan takapään voimantuotto paranisi. Stella kävelee nyt paremmin altaassa kuin viime vuoden puolella ja tällä kertaa toivomme, että siitä on ollut myös hyötyä. Olemme myös käyneet 1-2 kertaa viikossa reippaalla juoksulenkillä ja muutenkin liikkuneet ihan normaalisti. Mitään rajoitteita arkiliikunnan suhteen ei ole siis ollut jo useampaan kuukauteen. Jumppia olemme tehneet epäsäännöllisen säännöllisesti. 
Ensi viikolla aloitamme uudestaan hyppytekniikan treenaamisen ja jos hyppiminen näyttää paremmalta kuin 1,5 kuukautta sitten, voimme vähitellen alkaa taas treenaamaan agilitya. Ja jotta voisimme nyt olla aivan varmoja siitä, että tuossa koirassa ei tosiaankaan ole mitään vikaa, niin kävin maaliskuun alkupuolella vielä kerran eläinlääkärissä Stellan kanssa, jossa verikokeet olivat täysin normaalit ja sisäelinten/kohdun ultra osoitti, ettei sielläkään ole mikään pielessä. Stellan pysähtely on siis ollut koko ajan psyykkistä ja siltä on hoidettu sitä mitä on löydetty matkan varrelta, eli fyysisiä vinouksia ja jumeja. Vielä on matkaa siihen, että saadaan Stellalle erinomainen lihaskunto, mutta hiljaa hyvä tulee :) Pitäkäähän peukkuja, että mekin päästään kohta aksaamaan! :)


To accomplish great things,
we must not only act, but also dream,
not only plan, but also believe.
- Anatole France

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)