keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Keskiviikkoillan agilityhuumaa

Tänään vietimme keskiviikkoiltaa Stellan kanssa Esan agilitytreeneissä. Oli aivan sairaan kivaa päästä treeneihin kun viime viikolla emme niihin päässeet. Jäi myös todella hyvä fiilis kun onnistuttiin tekemään hieno nollarata! Treenin kolme positiivista: 1) Stella pysyi lähdössä 2) Stella teki A:n hyvällä laukkarytmillä 3) Stella ponnisti hypyille hyvin, rimat 25/30cm sekaisin. Mitä tulee Stellan liikkumiseen, niin koen kyllä itse että kunnon lämmittelystä ja jäähdyttelystä on ollut meille suuri apu. Ei sillä, etteikö aikaisemminkin olla tehty lenkkejä ennen ja jälkeen, mutta siinä on kyllä Stellan kohdalla huima ero, tekeekö 10min kävelyn vai kunnon lenkin ennen radalle menoa. Lämmittelylenkin lisäksi, olen käynyt vielä hieman hölkkäämässä hallin lähettyvillä, jos lenkin jälkeen täytyy odottaa vielä 10min tai pidempään ennen omaa vuoroa. 

Lämmittelylenkki tänään.
Jäähdyttelylenkki tänään
Itselläni on Stellan suhteen tällä hetkellä myös sellainen olo, että sen kunto on siinä määrin kasvanut, ettei se väsy läheskään yhtä helposti radalla juoksemiseen kuin esimerkiksi kuukausi sitten. Säännölliset agilitytreenit, sekä paremmin liikuntaan panostaminen vapaa-ajalla ja päivittäiset jumpat ovat siis tuottaneet tulosta :) 

Perjantaina Stella pääsee fyssarille tsekkaamaan kropan tilanteen ja jos kaikki on kunnossa, kuten uskoisin olevan, niin ensi viikolla pääsemme epävirallisiin kisoihin kirmaamaan yhdessä :) En malta odottaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)