maanantai 2. marraskuuta 2015

Viikonloppukuulumiset

Sama meininki jatkuu ja ainoastaan hyvää kuuluu - tai sitten minä olen taas saanut takaisin positiivisen elämänasenteeni ;) No mutta kuitenkin. Stella sai oikein hyvän lausunnon viime torstaina fyssarilta! Tanjan mukaan Stellan niska oli nyt ensimmäistä kertaa täydellisessä kunnossa. Muuten Stellasta löytyi vain pieniä jähmeitä kohtia suoliluissa ja parissa kohtaa rankaa, vasemmassa kintereessä näkyi viime treenien minimaalinen liukastuminen (kylläpä tuollaiset jättää heti jälkensä!!), lihaskireyksiä oli lapojen kohdilla johtuen hyppyjen alatuloista nyt kun olemme alkaneet taas treenaamaan ja vasemmassa poskessa oli jokin jähmeä kohta myös. Kuulostaa paljolta, mutta nämä on pikkujuttuja niihin lihaspuutoksiin sun muihin, joiden kanssa ollaan tuskasteltu vuoden päivät. Kolme päivää määrättiin olla riehumatta ja rälläämättä ja sitten saisi taas mennä agilitya :) Kotiläksyksi myös venytyksiä lapojen alueelle ja toki myös jumppien jatkamista.

Viikonloppuna suunnattiin Poriin ystäviä tapaamaan, synttäreitä juhlimaan, vastasyntynyttä vauvaa ihailemaan ja äitiä moikkaamaan. Tässä alla viikonlopun pisimmät lenkit Porin suunnalla. 


Lauantain lenkki. Tätä reittiä kuljettiin usein kun asuttiin vielä Porissa :)


1.11.2015: Xavi, Fico, Stella ja Sulo <3


Sunnuntain lenkki: Tämmöistä reittiä kuljetaan usein  Harmaalinnassa.

Sunnuntaina ehdittiin vielä käymään hallilla leikkimässä takaaleikkausten kanssa. En vieläkään osaa ohjata tuota ilman, että Stella ehtii antaa mulle suullista palautetta, mutta ainakin itse ohjaus onnistui lähestulkoon joka kerta. Takaaleikkausten lisäksi treenattiin A:ta, jonka toistot vaihtelevat vieläkin, mutta verrattuna siitä mistä lähdettiin, kahden laukan sekä ylös- että alastuloja tulee koko ajan useammin. Olen myös huomannut, että jos vauhti on ennen A:lle tuloa hyvää niin laukat onnistuvat todennäköisemmin. Paikaltaan kiihdyttäminen A:lle on vielä paljon vaikeampaa kuin muutaman esteen kautta sille juokseminen. Ensi kerralla tätä treenatessa voidaan varmaan jo yhdistää vinoja lähestymisiä A:lle. 


Innokkaana katselin jo talven ja kesän kisakalenteria. Kova hinku olisi itsellä takaisin kisoihin, mutta maltti on valttia :) Tavoitteena olisi osallistua muutamiin epiksiin tässä kuussa ja joulukuussa olisi huippua päästä kisaamaan muutamat radat lähiseudun kisoissa. Vielä kuitenkin tuntuu siltä, että treenit on meille se oikea paikka. Kisaamaan ehdimme kyllä :)


Kotona sunnuntaina klo 22.16!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)