sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Raichu 11 viikkoa

Raichu 4.12.2016
Raichu on jo 11 viikkoa vanha. Se osaa kotona jo hienosti tehdä tarpeitaan takapihalle. Se on hirmuisen ahne, joten sitä on ollut helppo motivoida asioiden opetteluun. Keskiviikkona puntari näytti 3,1kg ja korkeutta oli tullut 1,5cm lisää. Nyt ollaan jossain 27,5cm paikkeilla korkeudessa.  Se leikkii myös leluilla ja Stellan kanssa mielellään, kotona ja muualla. Väsyy ja nukkuu riittämiin kun sen kanssa on tarpeeksi touhunnut. 

Raichu 11vk, 3,1kg/27,5cm
On erittäin ilahtunut kaikista ihmisistä, jotka sitä haluaa moikata. Välillä on vähän liiankin estoton ja rohkea. Viikko sitten se pääsi myös ihmettelemään Turun joulumarkkinoille. Perjantaina se pääsi leikkimään Kiva-areenalle ja sai mukaansa ikioman Ke-hu -lelun etukäteisjoululahjana. Raichu sai myös kuluneen viikon aikana saanut pienet liimat korviinsa, koska sen toinen korva elää välillä aivan omaa elämäänsä eikä emäntä enää jaksanut jahkailla korvien asettumisen suhteen. 

Hallilla 


Kukas se siellä ;)
Stellan kanssa päästiin tällä viikolla pitkästä aikaa ohjattuihin treeneihin, joissa  sujui paremmin kuin hyvin. Eilen kisattiin kolme starttia ATT:llä, joskaan ei niin hyvällä fiiliksellä kuin mitä edeltävissä kisoissa. Joskus vaan tulee väistämättä niitä kisapäiviä, jolloin fiilis ei jostain syystä ole se optimaalisin kisaamiselle - tällainen päivä meillä oli eilen. Esa Muotkan radat olivat kaikki ihan tehtävissä ja juuri sopivan haastavia meille. Koin jo ennen kisapaikalle lähtöä kuitenkin oloni hyvin fyysisesti heikoksi ja väsyneeksi kuluneesta työviikosta eikä olo missään vaiheessa kohentunut normaalille tasolle. 

Ensimmäinen rata taisteltiin vähän kankeanoloisesti nollana maaliin, josta kuitenkin hienosti 3.sija. Agiradoilla tulikin sitten kaksi aivan älytöntä ohjausvirhettä, joiden takia HYLx2.  Joskus sitä voittaa ja joskus sitä oppii, ja nyt oli meidän vuoro oppia. Stellaan olen kuitenkin tyytyväinen ja siihen, että se veti noin hyvin vaikka onkin aivan jumissa pennun kanssa painimisesta. Huomenna päästään onneksi Stellan ja Raichun kanssa fyssarille hoitamaan molempien jumit pois. 


Tänään oli hyvin nukutun yön jälkeen sanoinkuvailemattoman ihanaa käydä ulkoilemassa lumenvalkoisessa metsässä. Merleistä onnistuin nappaamaan muutaman kuvankin. Raichu näyttää rakastavan juoksemisesta jo nyt eikä näytä yhtään välittävän pakkasesta. Se jaksaisi porhaltaa ulkona vaikka kuinka pitkään jos vain saisi. Kuvien ottamisen se osaa ottaa jo ihanan vakavasti <3

Pikkuveli ja sen isosisko
<3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)