maanantai 7. elokuuta 2017

Elokuun alku ja agilitya Porissa

Kuva noin kuukauden takaa Raichun ollessa vajaat 10kk.
Elokuu lähti liikkeelle siten, että Raichu kävi harjoittelemassa kehäkäytöstä ATT:n match showssa, sijoittuen ensimmäistä kertaa ja vielä melko hienosti punaisten kakkoseksi. Tuomari kehui erityisesti Raichun esiintymistä pöydällä ja sitä, että se ei tehnyt elettäkään väistääkseen tuomaria vaan antoi vieraan ihmisen lääppiä ja katsoa hampaat ilman ongelmia. Yksilöarvostelussa jätkä kyllä yllätti myös liikkumalla jotenkin järkevästi näyttelyremmissä, mutta ryhmäosuudesta tuli melkoinen sirkus... Jatketaan siis harjoittelua ennen kuin suuntaamme virallisiin näyttelyihin.

Ensin saatiin punainen nauha
Ja sitten saatiin sininen ruusuke, eli pienten pentujen PUN2
Vähän pennun kuulumisia tähän väliin. Raichun kanssa menee varsin hienosti ja se on edistynyt monissa asioissa. Se on aktiivinen ja leikkisä, aivan ihana tapaus! Lepopäiviä toiminnasta se ei juurikaan arvosta, mutta silti niitä toki pidetään. Raichu on todella sosiaalinen ja hakeutuu ihan vieraidenkin ihmisten luo rapsuteltavaksi heti jos silmä välttää. Ei juurikaan ole tullut asioita, joita se arastelisi tai pelkäisi. Reippaasti kulkee aina ulkona ja se vaikuttaa myös koko ajan olevan kovin iloisella mielellä. Aktiivisuutta löytyy sen verran, että nappulat vaihtuu melko pian rasvaisempaan versioon, jotta saadaan vähän paremmin lihaa luiden ympärille. Raichu on hyvin laihassa kunnossa, toisin kuin Stella, jonka oma laihdutusprojekti etenee hitaasti, mutta varmasti.

Raichu isä-Riskin kanssa lenkillä Heinäkuun lopulla.


Siskon kanssa pihapainia kotona


Stella kävi hierojalla Ruotsireissun jälkeen... 


...ja Raichu hieronnan virallisena valvojana.


Tuolin päältä on hyvä seurata tilannetta


Koti <3


Stella ja Raichu <3


Jos rapsutat saat pusuja palkaksi! t.Raichu

Viime viikolla treenattiin Stellan kanssa pitkästä aikaa kunnon rataa, 
joka saatiin myös videolle. Ellalle kiitos kuvaamisesta ja treeniseurasta!

Viime viikonloppuna käytiin Porissa agilitykisoissa. Pitkästä aikaa ihan normaalit kyläkisastartit ja melko tyytyväinen saan olla meidän menoon. Ensimmäisellä radalla jäin heti alussa jumiin omiin jalkoihini valssissa jonka takia peitin keppien sisäänmenon ja ohjasin Stellan kakkosväliin. Edeltävän esteen kautta korjaus ja loppu rata melko sujuvasti ja rohkeasti liikkuen ja ohjaten. Omaan silmään Stella saisi käyttää aktiivisemmin takapäätään, mutta muuten liikkui ihan ok kovalla pohjalla. Toisella radalla rohkeasti ohjaaminen jatkui ja tein suoralle putkelle sellaisen hullun ratkaisun, jota ei kukaan muu kokeillut. Tällä radalla hävittiin vain 0,08s voittajalle, mutta hyviä kakkosia oltiin eikä hitaille ainakaan hävitty! 

Raichu Stellan kepona :D


Kisapaikkana kova hiekkakenttä


Tulokset agiradalta
Tässä alla vielä meidän menoa Porista. Kiitos Petralle kisaseurasta ja kuvaamisesta (ja tietty tsempeistä videolla). Salme Mujunen oli tehnyt kivan vauhdikkaat radat, haasteita unohtamatta! Juuri tällaisille radoille on superkiva mennä juoksemaan Stellan kanssa. Oli ihan sairaan hauskaa sen kanssa! Tuskin maltan taas odottaa seuraavaa kertaa kun päästään radalle.


Lenkkiseura kisojen jälkeen
Parasta tässä viikonlopussa oli nähdä myös Suloa <3 Sitä on kyllä aina välillä todella kova ikävä. Onneksi sillä on Porissa niin hyvät oltavat äidin kanssa, että ikävää on helpompi kestää. Taidan syksyllä kaapata sen meille joksikin aikaa hoitoon...


Koko kolmikko tulossa remmilenkiltä :)
Stella ja Sulo, molemmat kesäturkeissä <3 <3
Kuva otettu heinäkuun puolessa välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)