maanantai 16. lokakuuta 2017

Raichun terveystutkimukset, Stellan kisamenestystä ja ATT 20v-juhlaa

Onni on terveys ja lupa harrastaa <3
Raichu kävi pari viikkoa sitten terveystutkimuksissa ja nyt vihdoin niistä sitten tuloksia blogin puolella. Harrastuslupa saatiinkin heti klinikalta lähtiessämme, mutta vielä virallisia lausuntoja kennelliitosta jouduttiin odottamaan reilun viikon verran. Tässä sitten nuo tulokset enkä kyllä voi olla muuta kuin tyytyväinen <3 Muutoin täysin priimaa, lukuunottamatta hyvin lievää LTV1 eli synnynnäistä jakautunutta ristiluun keskiharjannetta, jota tuskin kuvista edes erottaa. Lausuneen eläinlääkärin mukaan tuo kyseinen muutos ei näy kuvissa helposti, koska penisluu summautuu muutosalueelle. Eläinlääkäreiden yleisen käsityksen mukaan kyseinen muutos selässä on verrattavissa vaikka b-lonkkiin ja on täysin oireeton, ei parane eikä pahene. Jalostuskäytön suhteen ei tämä muutos muuta alkuperäistä ajatustani, eli yhtenä tärkeänä kriteerinä nartulle on siis se, että selkä on tutkittu virallisesti LTV:n ja VA:n osalta täysin terveeksi. Raichun tutkimustulokset lisätty myös Raichun omalle sivulle blogiin. Aika näyttää tuleeko pikkupokemoneja joskus tulevaisuudessa - toivon mukaan tulee aikanaan :) 

Raichun terveystulokset julkaistu koiranetissä
Koiranetissä näkyvien tulosten lisäksi, kuvautin myös olat ja kintereet epävirallisesti ja eläinlääkäri totesi nekin terveiksi. 
Oikein upea lähtötilanne ajatellen siis harrastamista :)

"Mikä noita mun kavereita oikein vaivaa???" T. Raichu

Pikkupojan ensimmäiset päiväkännit 30.9.2017
Viime viikolla Stella kävi kisaamassa TSAU:lla yhden tuplanollan verran, sijoilla 2. ja 1.! On se vaan aikamoinen murunen, niin kiltti ja kuuliainen tällä hetkellä, joten kisaaminen tuntuu sen kanssa niin kovin helpolta. Eka rata pääsi vähän levahtamaan keinun jälkeen, mutta saatiin pakka kasaan siitä eteenpäin. Tokalla radalla ohjasin rohkeasti ja tehtiin minusta oikein kelpo nolla. Kisakirja on täyttynyt tässä viime aikoina sen verran, että piti samalla reissulla ostaa uusi kisakirja seuraavia kisoja varten. Nykyisessä kisakirjassa on enää yksi tyhjä rivi ja se toivonmukaan täyttyy Porissa ensi viikonloppuna :)

Uusi kisakirja tuunattu valmiiksi ja valmiina käyttöön :)
Stellan radat viime TSAU:n kisoista Pojatkin pääsivät hallille viime viikolla. Molemmat niin kovin onnessaan omista pikkutreeneistään. 


JOKO? T.Raichu


AKSAA!!  T. Sulo

Viime lauantaina juhlistettiin 20-vuotiasta ATT:tä, 
eli meidän edustamaa seuraa Agility-Team Turku ry:tä.
Hus Lindmanilla ATT:n 20v-gaala 14.10.2017

Parit viime päivät ollaankin nautittu pääosin vain kauniista syyssäistä ja ulkoiltu kavereiden kanssa. Eilen Petran ja kelpie&kääpiöpinseri komppanjan kanssa koko porukalla ja tänään Raichu pääsi leikkitreffeille Siiri-hoffipennun kanssa (joka kylläkin jo Raichua noin 4kg isompi). Mikään ei ole kyllä koiranomistajalle niin ihanaa katsottavaa kuin koirien aito ilo, kun ne pääsevät juoksemaan vapaana. 


Sunnuntailenkki 15.10.2017
Raichu, Sulo, Stella ja Teuvo
Kelpierallia pellolla :D
Stella <3
Siiri ja Raichu
Leikkitreffit 16.10.2017
Tämä poppoo saa kyllä kiireisessäkin arjessa aina hymyn huulille <3
Mukavaa syksyn jatkoa kaikille lukijoille! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)