sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Kesä 2018 - Kun kyläkisoista tulikin arvokisoja

Stellan tulevat kisat ikuistettuna kauniissa taulussa <3
Voihan myllerrystä! Olin valmistautunut ihan toisenlaisiin kesäkisoihin tänä vuonna, mutta niin vain ollaan matkaamassa kaikkiin mahdollisiin kisoihin, joissa on mahdollista edustaa omaa kotimaata. Ensimmäisenä ensi viikolla pidettävät European Open -kilpailut Itävallassa, sitten jo elokuussa Pohjoismaiden mestaruuskisat Vantaalla ja kirsikkana kakun päällä se meidän tämän kauden päätavoite: Maailmanmestaruuskisat Ruotsissa, Kristinestadissa. Onko pikkasen jännittävää ja hienoa - NO ON!!! Meidän rakkaat ystävät muistivat meitä huikean hienolla lahjalla, eli taululla, jossa meidän tulevat kisat on edustettuna. Kävi näissä kisoissa mitä tahansa niin jo pelkästään se, että päästään osallistumaan on unelmien täyttymys.


Yllätysjuhlintaa meidän arvokisamenestyksen johdosta ystävien kanssa <3

Peruskuntolenkillä Stellan kanssa Ruotsireissun jälkeen
Ruotsireissun jälkeen olemme ehtineet käymään kerran peruskuntolenkillä, kahdesti treenaamassa esteillä, kerran tekemässä vetoja ulkona ja kerran fysioterapeutin käsittelyssä. Enimmäkseen Stella on levännyt ja kerännyt voimia EO-matkaa varten. Kaikki kyläkisat, joihin olisin halunnut osallistua, oli jätettävä muille kisattavaksi. Lentolaukkukin on kaivettu jo varastosta esiin.... Raichu tarjoutui menemään itse laukkuun ja käski lähettää samalla Finnairille terveisiä, että kyllä tällainen kevyt 8,5kg painava medikoirakin mahtuu helposti matkustamoon! Stellalla painoa nyt laukun kanssa 5,6kg, joten se alittaa tuon 8kg painorajan kevyesti. Luvassa on Stellan toinen lentomatka, tosin tällä kertaa tulee lento kestämään vähän pidempään kuin vuonna 2016, jolloin lensimme Norjaan.

Hyvin mahtuu medikoirakin laukkuun!
Raichua ei ole kaiken keskellä unohdettu vaan senkin kanssa on käyty opettelemassa esteitä hallilla muutamia kertoja. Hiljaa hyvä tulee ja palaset loksahtelevat paikoilleen omaa tahtiaan. Viime viikonloppuna Raichu kävi myös Raumalla virallisessa mittaustilaisuudessa, jossa se mitattiin yhdellä mittauksella selväksi mediksi, 39-40cm. Kisakirjakin tuli jo hommattua ja tuunattua kisakuntoon, joten nyt puuttuu enää tosissaan vain riittävät taidot. Tämä lisääkin mukavasti treenimotivaatiota :)

Mun kultakimpale <3
Agipitseillä mittaustilaisuudessa <3

Stellan viimeisimmät treenit ovat kulkeneet erinomaisen hienosti. Reilu viikko sitten päästiin testaamaan seuramme hallilla isolla kentällä Marko Mäkelän agilityrataa, jota teimme ensin osissa ja lopuksi teimme radan nollana ja siihen vielä muutamat kontaktivedot päälle. Tällä viikolla kävimme tekemässä viimeistelytreenit ennen EO-matkaa Tráj Tamásin suunnittelemalla agilityradalla, jota treenasimme osissa. Näin lähellä matkaa on hyvä välttää pidempien vetojen tekemistä. Alla meidän treenikoosteet. Voi juku millaiset treenipuitteet meillä ATT:llä on - Ollaan kyllä tästäkin asiasta niin kovin kiitollisia! 

Marko Mäkelän agilityrata (maajoukkuekarsinta perjantailta mini/medi-rata)


Tráj Tamásin agilityrata (Moravia Open 2018)

Vähän olemme päässeet myös mökkeilemään, kiitos ketymme "mökkiresidenssin". 
Kohta onkin jo lähdön aika, joten pian alan pakkaamaan meidän ensimmäistä reissua varten. Mennään sillä mitä juuri nyt Stellan kanssa osataan ja nautitaan uusista kokemuksista! Pitäkäähän peukkuja, että matka menee hyvin ja päästään ehjin nahoin perille kohteeseen ja turvallisesti myös takaisin kotiin. Koko Suomen edustus on nähtävissä European Open Austrian virallisilla kotisivuilla ja painamalla tästä. Saa nähdä miten minä ja Stella ensikertalaisina pärjätään.... Kiitos kaikille tukikoulutuksiini osallistuneille, että mahdollistitte meille tämän matkan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos haluat kommentoida tätä kirjoitusta, ole hyvä ja raapusta ajatuksesi alla olevaan ruutuun. :)