torstai 13. syyskuuta 2018

V-S Piirinmestaruuskisat Liedossa: Stellalle yksilö- ja joukkuekultaa!


Vuoden 2018 V-S Piirimestari: STELLA!
Viime viikonloppuna kisasimme Stellan kanssa uramme neljänsissä piirinmestaruuskisoissa. Stellalla on aiemmilta vuosilta piirinmestaruus yksilöhopea (2014), kaksi joukkuekultaa (2014 ja 2017) sekä yksi joukkuehopea (2016), jotka kaikki saavutettu ATT:n riveissä. Yksilökisassa olemme kahtena viimeisenä vuotena jääneet riman päähän mitalisijoista. Tänä vuonna lähdimme kisaan vetämään täysillä, asenteella "kaikki tai ei mitään". Ja kylläpä kannatti.... Kisapäivästä tuli yksi meidän uran upeimmista kisapäivistä jo pelkästään ratoja katsomalla. Ja voi jestas, miten kertakaikkiaan hienoa tulostakin tehtiin! Kyllä vaan parhaat tulokset tulevat ilon kautta tehtynä <3

Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva

Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kisapäivä alkoi joukkueradalla. ATT:n ykkösjoukkueessa juoksivat Johanna & Hirmu, Heidi & Wii, Petra & Manu sekä minä & Stella. Johanna teki pohjalle hyvän vitosen, Heidi jatkoi nopealla vitosella ja Petra teki sujuvan nollan. Lähdin radalle joukkueen ankkurina. En tiennyt yhtään mikä joukkuekilpailun tilanne oli, joten lähdin vain tekemään parhaani. Jännitys raukesi lähdössä kun Stella meni ja varasti rumasti lähdössä, joka lähinnä huvitti. Stella teki aivan mielettömän hyvän itsenäisen puomin ja eteni muutenkin oikein kivasti. Olin lopulta todella tyytyväinen rataan. Jonkin aikaa olimme radan jälkeen epätietoisuudessa, eikä kukaan tuntunut tietävän mikä kilpailun lopputulos oli. Lopulta seinälle lävähti tulokset: ATT:n ykkösjoukkue voitti alle 0,5 sekunnin aikaerolla TSAU:n joukkueeseen! Kaiken huipuksi, Stella teki kaikista joukkueista parhaimman yksilösuorituksen. Kyllä oli aihetta hymyyn.

ATT:n mineille piirinmestaruuskultaa!Minien joukkuetulokset
Stellalle joukkueradan nopein nolla!


Kuva: Rita Larjava/Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Yksilökisaan lähdettiin siis tuoreina joukkuepiirinmestareina. Ohjasin rohkeasti ja luotin Stellaan sataprosenttisesti. Stella oli kerrassaan mahtava. Teki kaiken kuten olen sille kouluttanut <3 Oli täysi nautinto fiilistellä Stellan kanssa Marja Lahikaisen huippukivoilla radoilla. Stella voitti sekä agilityradan että hyppyradan ja saavutti kirkkaasti Varsinais-Suomen piirinmestaruuden! Mikä fiilis! Stellan ensimmäinen piirinmestaruus ja vielä tuplanollavoitolla, jonka ansiosta lunastimme myös osallistumisoikeuden ensi vuoden SM-kisoihin. Stellalla on nykyisen sääntöjen mukaan siis osallistumisoikeus sekä ensi vuoden SM-kisoihin että MM-karsintoihin. Upeeta!

Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Kuva: Rita Larjava/ Mageekuva
Agilityradan tulokset: Stellalle nollavoitto!

Hyppyradan tulokset: Stellalle radan voitto!
Stella <3 
Yhteistulokset: Stella kirkkaasti ykkönen!


Huippu tytsy! Täyttä kultaa kaikin tavoin! <3

Huippu fiilis onnistua joukkueena ja yhdessä yksilöinä <3
Käsittämätöntä. Jälleen ollaan yhdessä saavutettu jotain, mihin emme ole aiemmin pystyneet. Olen niin tyytyväinen näihin ratoihin, joilla meidän molempien taidot pääsivät näytille. Voitto ei ole se tärkein juttu, vaan tuo meidän tämän hetkinen meno ja miltä se näytti ja tuntui. Kiitos kaikille tsempeistä ja onnitteluista sekä kisapaikalla kauniista sanoistanne! Niitä on ihana kuulla.

If this is a dream, don´t wake me up <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi tähän, kiitos! :)